Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı olan Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları memur personel alımı yapacaklarını belirttiler. Bu yönde 4 farklı ilan bulunuyor. Alımlar farklı kadrolara yapılacak olup niteliklerde farklıdır. Bu yönde başvurularına başlayan adaylar aşağıda sizlerle paylaşacağımız

4 SYDV MEMUR PERSONEL ALIYOR!

Yayımlanan Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ilanlara göre, memur personel alımı yapılacak.

  • Eskişehir Seyitgazi SYDV 1 Muhasebeci alacak.
  • Aksaray Ortaköy SYDV 1 Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi ve 1 Büro Görevlisi alacak.
  • Erzurum Çat SYDV 1 Büro Görevlisi alacak.
  • Sakarya Hendek 1 Büro Görevlisi alacak.

Yukarıdaki Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları memur alımı yapacak olup yayımlanan ilanlarda adayların çalışma şekli belirsiz süreli olarak belirtilmiş olup, başvuru tarihleri farklıdır. Peki adaylardan aranan nitelikler nedir?

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

İlgili vakıfların personel alımı ilanlarına başvuru yapacak adaylardan öncelikle ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartı ve dört yıllık eğitim veren üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmuş olmak şartları aranmaktadır.

Genel Olarak ise, Sosyal iletişim becerisi yüksek olmak, Alım yapılacak bölgede en az 6 aydır ikamet ediyor olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Bilgisayar Sertifikası sahibi olmak, En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak gibi nitelikler aranır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına ilanların yayımlanması ile birlikte başladılar. Bu yönde adaylar başvurularını farklı tarihlerde gerçekleştirecekler. Başvurular, Eskişehir Seyitgazı için en geç 22 Nisan 2019 tarihine kadar, Aksaray ortaköy için en geç 29 Nisan 2019 tarihine kadar, Erzurum Çat için en geç 26 Nisan 2019 tarihine kadar ve Sakarya Hendek için en geç 28 Nisan 2019 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gerekmektedir. İlanlar hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için aşağıda sizlerle paylaşacağımız bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlanların Tam Metni