Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na bağlı olarak görev yapan SYDV’ler bünyesinde birçok kadroda istihdam yapılmakta olup haziran ayı itibari ile yayınlanan ilanlarda da çok farklı kadrolarda alım yapılması bekleniyor. Buna göre 6 SYDV tarafında yapılacak olan alımlara ilişkin detaylar ise haberimizin devamında yer almaktadır.

Hisarcık SYDV

İlgili kurum bünyesinde 1 sosyal yardım ve inceleme görevlisi alımı yapılacak olup bu noktada adayların Türk vatandaşı olmak, medeni hak ehliyetine sahip olmak, 18 yaşını bitirmiş ve 35 yaşını aşmamış olmak, kamu haklarından yoksun olmamak, 4 yıllık çalışma ekonomisi, iktisat, işletme, maliye, uluslararası ilişkiler,, kamu yönetimi lisans bölümlerinden mezun olmak, ÖSYM tarafından 2018 veya 2019 yılında yapılan KPSS sınavından P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak, Hisarcık ilçesinde ikamet ediyor olmak, en az B sınıfı ehliyete sahip olmak, Office programlarını iyi bilmek şartları aranmaktadır.

Safranbolu SYDV

Kurum bünyesinde istihdam edilmek üzere 4 yaşlı bakım elemanı alımı yapılacaktır. Bu kapsamda adayların T.C. vatandaşı olmak, çalışmaya engel durumu olmamak, Safranbolu’da en az 6 ay ikamet ediyor olmak, en az ilkokul mezunu olmak, 18 ile 50 yaş arası arasında olmak, medeni hak ehliyeti bulunmak şartlarının sağlanması gerekmektedir.

Sultanhisar SYDV

SYDV bünyesinde 4 kadın temizlik işçisi ve 2 erkek temizlik görevlisi alımı yapılacak olup adayların genel alım şartlarının yanı sıra Sultanhisar’da ikamet ediyor olmak, 24 yaşını geçmiş olmak ve 35 yaşını aşmamış olmak, erkekler için B sınıfı ehliyete sahip olmak, İŞKUR’a kayıtlı olmak şartları yer almaktadır.

Delice SYDV

Kurum bünyesinde 1 temizlik görevlisi alımı yapılacak olup genel alım şartlarının yanında 18 ile 50 yaş aralığında olmak, Delice ilçesinde ikamet ediyor olmak, en az ilkokul mezunu olmak, kamu haklarında mahrum olmamak, güvenlik soruşturması olumlu olmak şartları yer almaktadır.

Pazaryolu SYDV

1 temizlik işçisi alımı yapacak olan kurum Pazaryolu ilçesi sınırları içinde ikamet ediyor olmak, iş yapabilecek yeterlilikte olmak şartları ile personel alınacaktır.

Kalecik SYDV

Kurum, 1 erkek 5 bayan temizlik görevlisi alımı yapacak olup ilçede ikamet ediyor olmak, erkekler için en az lise ve en az B sınıfı ehliyete sahip olmak, 18 ile 45 yaş aralığında olmak şartlarının sağlanması istenmektedir.

İlan detayları için: https://www.iskur.gov.tr/baglantilar/kurum-disi-kamu-isci-alimi-ilani/

Editör: TE Bilisim