Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı olan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakıfları farklı kadro ve niteliklerde memur alımı ve personel alımı yapmaktadırlar. Bu kapsamda İŞKUR aracılığı ile ve Aile Bakanlığı üzerinde yayımlanan ilanlara göre 4 farklı ilde alım yapılacak. Bu yönde Başvuru şartları ve ilanların detaylarını İşin Olsa ekibi olarak sizlere paylaşıyor olacağız.

ALIM YAPILACAK İLLER:

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakıfları bünyelerine İstanbul, Erzincan, Manisa ve Kırıkkale illerinde memur personel alınacak. Bu kapsamda alımlar Temizlik İşçisi, Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi, Büro Görevlisi ve Şoför alımı yapılacak.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI:

SYDV Personel Alımı için Adaylardan genel olarak " Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak " gibi şartlar aranacak.

KPSS 60 PUAN İLE MEMUR ALIMI:

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığında yayımlanmış olan ilana göre İstanbul Kartal SYDV Memur Alımı yapacak. 1 kişilik boşluk ile Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alımı yapılacak. Bu kapsamda adaylardan Dört yıllık eğitim veren üniversitelerin lisans seviyesinde KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir.

KPSS SİZ PERSONEL ALIMLARI:

İŞKUR aracılığı ile yayımlanan SYDV personel alımı ilanlarına göre aşağıdaki Sosyal Vakıflara personel alınacak.

  • Erzincan İliç SYDV 1 Temizlik Görevlisi,
  • Manisa Turgutlu SYDV 2 Büro Görevlisi ve 2 Şoför alınacak,
  • Kırıkkale SYDV 1 Büro Görevlisi alınacak.

BAŞVRULAR:

Yayımlanan memur alımı ve personel alımı ilanlarına göre başvurular şahsen veya Elektronik ortamda yapılacak. İŞKUR Kurum dışı ilanlar kısmında yayımlanan ilana göre başvurular şahsen yapılacaktır. Memur alımı ise başvurular " vakifilan.ailevecalisma.gov.tr/AnnouncementList.aspx " adresi üzerinden Elektronik ortamda yapılacaktır.

Editör: TE Bilisim