4 Farklı şehir için memur alımı ilanları yayımlandı. Bu kapsamda 4 farklı şehirde bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları bünyelerindeki memur personel eksikliğini karşılamak üzere farklı pozisyonlarda memur personel alımı yapacaklarını ilan ettiler. Bu kapsamda adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 60 puan almış olmak şartı aranacak. Peki hangi şehirlerde alım yapılıyor ve adaylardan aranan şartlar nedir?

4 FARKLI ŞEHİRDE MEMUR ALINACAK!

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları yayımladıkları ilanlar agöre, Aksaray Ortaköy SYDV 1 Büro Görevlisi ve 1 Sosyal yardım ve İnceleme Görevlisi alacak. Erzurum Çat SYDV 1 Büro Görevlisi, Sakarya Hendek SYDV 1 Büro Görevlisi, Sakarya Pamukova SYDV 1 Sosyal yardım ve İnceleme Görevlisi, Samsun Alaçam SYDV 1 Büro Görevlisi olmak üzere 4 farklı şehir için memur personel alımları yapılacak.

ADAYLARDAN HANGİ NİTELİKLER ARANMAKTADIR.

  • Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı alım yapacağı pozisyonlar için adaylardan genel olarak, 
  • 4 Yıllık eğitim veren fakültelerin ilgili bölümlerinden mezun olmuş olmak,
  • Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, 
  • Sosyal İletişim Becerisi Yüksek Olmak,
  • ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesinde KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak,
  • Alım Yapılacak bölgede ikamet ediyor olmak, 
  • En Az B Sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, 

Gibi nitelikler aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru Yapmak isteyen adaylar öncelikle belirtilen nitelikleri taşımaları gereklidir. Bu kapsamda başvurular, Aksayar Ortaköy için 29.04.2019, Samsun Alaçam İçin 08.05.2019, Sakarya Pamukova için 07.05.2019, Sakarya Hemdek İçin 28.04.2019, Erzurum Çat için 26.04.2019 tarihine kadar başvuruların yapılması gerekmeketdir. İlanlar hakkında detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

BAŞVURU ADRESİhttps://appext.aile.gov.tr/vakifilan/giris.aspx

Editör: TE Bilisim