Geçtiğimiz günlerde Milli Savunma Bakanlığı resmi İnternet adresi üzerinde yayımlanmış olan duyuruya göre Türk Silahlı Kuvvetleri Subay alımı yapacak. Başvurularına 16 mart 2020 tarihnde başladı ve artık son güne geliniyor. MSB Türk Silahlı Kuvvetleri Hukuk Sınıfı subay alımı yapacağını belirtti ve yayımlanmış olan duyuruya göre Kuvvet komutanlıkları iç ve dış kaynaktan subay temini yapacak. Seçim faliyetleri MEBS Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı Mamak/ANKARA adresinde yapılacaktır.

SEÇİM FALİYETLERİ SONA ERİYOR!

MSB Türk Silahlı kuvvetlerinden gelen duyuruya göre adayadaylar faliyetlerine 16 mart 2020 tarihinde başlamış olup en geç 25 mart 2020 tarihine kadar bitirmeleri gereklidir. Bu kapsamda Seçim Aşaması Faaliyetlerine çağrılan adaylar, sorgulama sayfasında belirtilen tarih ve saatte MEBS Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı Mamak/ANKARA adresinde hazır bulunacaklardır.

İLK AŞAMA TAMAMLANDI!

TSK tarafından daha önce de belirttiğimiz üzere Dış kaynaktan başvuru yapan adayların seçim aşamalar 16-17 Mart 2020 tarihlerinde, Evran Kontrol, Fiziki Değerlendirme, Kişilik Değerlendirme testi ve Fiziki Yeterlilik testi şeklinde yapıldı.

İKİCİ AŞAMA SONA ERECEK!

Birinci aşamada başarılı olan adaylar arasından kontenjanların 6 katı kadar aday belirlenerek 18 Mart 2020 Çarşamba günü ikinci aşama için duyuru aldılar. Bu yönde en geç 25 Mart 2020 tarihine ladar adaylara Mülakat ve Hastane Sevk İşlemleri yapılıyor.

NOT: Adayların başvuru şartlarını taşıyıp taşımadıkları, getirecekleri belgeler üzerinden kontrol edilecektir. Adayların başvuru şartlarını taşımadıkları anlaşıldığında veya evraklarının eksik/yanlış olduğu tespit edildiğinde, temin sürecinin hangi aşamasında olursa olsun işlemleri iptal edilecektir.

Buraya Tıklayarak diğer adaylarla tartışma yapabilir ve bilgi alışverişi yapabilirsiniz.