MSB Personel Temin İnternet adresi üzerinde subay temini duyurusu yapıldı. Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından yapılan duyurya göre Hukuk sınıfı subay temini kapsamunda İç ve Dış kaynaktan Hukuk Sınıfı Subay Temini faaliyetleri tarihleri açıklandı.

Bu kapsamda Subay Temini Faaliyetleri 16 Mart 2020 tarihi itibari ile 25 Mart 2020 tarihleri arasında yapılacak. AlımlarMEBS Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı Mamak/ANKARAadresinde yapılacaktır.

SEÇİM AŞAMASI FAALİYETLERİ NEDİR?

Seçim Aşaması Faaliyetlerine çağrılan adaylar, sorgulama sayfasında belirtilen tarih ve saatteMEBS Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı Mamak/ANKARAadresinde hazır bulunacaklardır. İç Kaynaktan başvuru yapan adayların Evrak Kontrol, Kişilik Testi ve Mülakat aşamaları18 Mart 2020tarihinde yapılacaktır.

Dış kaynaktan başvuru yapan adayların seçim aşaması faaliyetleri:

a.Birinci Aşama (16-17 Mart 2020);

(1) Evrak Kontrol

(2) Fiziki Değerlendirme

(3) Kişilik Değerlendirme Testi

(4) Fiziki Yeterlilik Testi (Spor)

b. Birinci aşamada başarılı olan adaylar arasından kontenjanların 6 katı kadar aday belirlenerek18 Mart 2020Çarşamba günü ikinci aşama için duyuru yapılacaktır.

c.İkinci Aşama (19-20-23-24-25 Mart 2020);

(1) Mülakat

(2) Hastane Sevk işlemleri

d. Fiziki Yeterlilik Testi için tüm adayların gelirken spor kıyafeti (Eşofman, spor şortu, spor fanilası, spor ayakkabısı vb.) getirmeleri gerekmektedir.

e. Fiziki Yeterlilik Testine katılabilmek için adayların tek hekimden (Aile hekimi, Toplum Sağlığı Merkezi, SGK ile anlaşmalı Tıp Merkezleri ve Polikliniklerden)'Adayın spor yapmasında sakınca olmadığına dair rapor'alarak, ilgili rapor ile sınava gelmesi gerekmektedir.Bu raporu olmayan adaylar Fiziki Yeterlilik Testine katılamayacaktır.

Başvuru kılavuzunaulaşmak içintıklayınız...

Sınav tarihinizi görmekiçintıklayınız...

Editör: TE Bilisim