Milli Savunma Bakanlığı Subay alımı duyurusu yayımladı. Geçtiğimiz günlerde başvuruları alınmış olan Muvazzaf Subay Alımı için ön başvuru sonuçları açıklandı. MSB Personel Temin adresi üzerinde gelmiş olan duyuruya göre Milli Savunma Üniversitesi Dış kaynaktan 2020 yılı Öğretmen v Subay Sınıfı Subay Adayı Temini seçim aşaması faaliyetleri duyurusu yapıldı. Ön Başvuru sonuçları ve Taban puanlar haberimizde.

Seçim Aşaması Faaliyetleri Tarihleri:

 Milli Savunma Bakanlığı, Milli Savunma Üniversitesine Dış Kaynaktan 2020 Yılı Öğretmen ve Mühendis Sınıfı Subay Adayı Temini Seçim Aşaması Faaliyetleri 14 - 18 Aralık 2020 tarihleri arasında yapılacaktır.  Seçim Aşaması Faaliyetlerine çağrılan adaylar, sorgulama sayfasında belirtilen tarihte, saat 08.00'da MEBS Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı Mamak/ANKARA adresinde hazır bulunacaklardır.

Seçim Aşaması Faaliyetleri Sırası:

Seçim aşaması faaliyetleri iki gün sürecektir. İlk Gün adaylar Evrak Kontrol, Fiziki Değerlendirme, Kişilik Değerlendirme Testi ve Fiziki Yeterlilik Testi ne katılacak. İkinci gün ise Mülakat aşamaları yapılacaktır.

Taban ve Taban Puanlar Açıklandı!

Muvazzaf subay alımı için her sınıf kontenjanının 10 katı kadar aday ilgili ALES puanına göre sıralanarak sınavlara çağrılmıştır. Buna göre En düşük ALES Puanı 70,09341 ile K.K. ÖĞRETMEN/UÇAK (ELEKTRİK-ELEKTRONİK) branşına olmuştur.

En yüksek ise 91,87304 puan ile  K.K. MÜHENDİS/İNŞAAT branşından olmuştur.

Taban ve tavan puanların tamamı için Buraya Tıklayınız.

Ön başvuru sonucunuzu ve sınav tarihinizi görmek için tıklayınız

DUYURUNUN TAMAMI BURADA

Editör: TE Bilisim