Sözleşmeli subay alımları için başvurular devam ediyor.

İçişleri Bakanlığı Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığına 2019 yılı askeri personel alımları kapsamında erkek ve kadın sözleşmeli subay alımı yapılacak.9 Nisan tarihinde başlanan erkek kadın sözleşmeli subay alımları için son başvurular 29 Nisan tarihinde tamamlanacak. Buna göre başvuru kılavuzu ve detayları şu şekilde;

BAŞVURULAR İNTERNET ORTAMINDA YAPILACAK.

Online olarak internet ortamında yapılacak olan başvurular  https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris adresi üzerinden yapılacak. Adaylar giriş için T.C. kimlik numarası ve e-devlet şifresi ile giriş yapabilecekler. Şahsen başvuru yapılmayacak. 

BAŞVURU TARİHLERİ;

Başvurular için 29 Nisan 2019 tarihinde saat 16:59'a kadar yukarıda belirtilen adres üzerinden başvuru adımlarının tamamlanması gerekmektedir. E-devlet şifresi bulunmayan adaylar e-imza, T.C. kimlik kartı veya internet bankacılığı,  mobil imza, seçeneklerinden giriş yapabilirler.

BAŞVURU ŞARTLARI;

T.C. vatandaşı olmak, başvuru kılavuzunda belirtilen öğretim mezunu olmak, yaş şartlarında 27 yaşını bitirmemiş lisans üstü bölüm mezunları için 32 yaşını bitirmemiş olmak, güvenlik soruşturmasından ve arşiv araştırmasından olumlu almak, başvuru kılavuzunda belirtilen şartları taşımak gerekmektedir.  

İlan detaylarına erişmek için tıklayın

Editör: TE Bilisim