Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından yapılan duyuruda kadın erkek subay alımları yapılacağı aktarılmış, ilgili ilana başvuruda bulunacak adaylar için başvuru kılavuzu ulaştırılmıştır. İlana yönelik tüm detaylar bu başvuru kılavuzunda yer almakta ve bilgilendirmeler de yine kılavuz üzerinden ulaştırılmaktadır. Yayımlanan bu kılavuzda da aktarıldığı üzere ilgili ilana başvurular 29 Nisan 2019 tarihine kadar alınmaya devam edecektir. T.C vatandaşı olan, silah taşımaya ve görev yapmaya engeli bulunmayan, başvuru kılavuzunda belirtilen sağlık şartlarını taşımak, 657 sayılı kanunun 48. Maddesinde belirtilen şartları taşıyor olmak, herhangi bir suçtan dolayı hüküm giymemiş, suça karışmamış olmak, erkek adaylar için en az 1,67m boyunda olmak, kadın adaaylar için en az 1,62 m boyunda olmak, lisans mezunu adaylarda 01.01.1992 ve sonrasında doğmuş olmak, yüksek lisans mezunu adaylarda 01.01.1987 ve sonrasında doğmuş olmak şartları aranmaktadır. Farklı KPSS baraj puanları üzerinden yapılacak alımlarla alakalı daha fazla bilgiye ilan kılavuzu üzerinden erişim sağlanabilmektedir.

İlgi gören ve yoğun başvuru alacağı düşünülen Sahil Güvenlik Komutanlığı subay alımı başvurularına adaylar internet üzerinden başvuru yapabilmektedirler. 29 Nisan 2019 tarihine kadar alınacak olan başvurularda, adayların tüm ilan kılavuzunu dikkatlice okumuş olmaları, eksiksiz başvuru yapmış olması önem arz etmektedir. Mağduriyet yaşanmaması için mutlaka ilan kılavuzunun okunmasını önermekteyiz.

BAŞVURU SAYFASI> TIKLAYIN

TÜM ASKERİ PERSONEL ALIMLARI VE ÇOK DAHA FAZLASINDAN TELEFONLARINIZA BİLDİRİM ALMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMALARIMIZI İNDİRMEYİ UNUTMAYINIZ.

İOS> TIKLA

ANDROİD> TIKLA

Editör: TE Bilisim