Askeri personel alımı ile askeri öğrenci alım ilanları açıklanmaya devam ediyor. Milli Savunma Üniversitesine Lise mezunu eğitimler sonucunda astsubay ve subay alımları yapılacak. ÖSYM üzerinden başvuru kılavuzu açıklandı. Buna göre başvurular 7 Ocak tarihinden itibaren alınmaya başlandı. Diğer yandan MSB TSK Lisans mezunları arasından subay alımları yapacak.

2020 MSÜ BAŞVURULARI BAŞLADI;

Milli savunma Üniversitesi askeri öğrenci adayı belirleme sınavı başvuru kılavuzu ÖSYM üzerinden açıklandı. Buna göre sınav 29 Mart tarihinde yapılacak. Başvurular için belirlenen tarih ise 7 Ocak ile 10 Şubat olarak açıklandı. Adaylar ÖSYM üzerinden online olarak başvuruları yapabilecekler. Başvuru ücreti 100 Tl olarak açıklandı.

Astsubay Meslek yüksek Okulları ile harp Okullarında seçim aşamasına katılabilmek için adaylar 2020 MSÜ sınavından başarılı olmaları gerekli olacak. 2. Seçim aşamaları ise 6 Şubat tarihinde başlayacak ve 3 Mart tarihinde son bulacak.

2020 Msü başvuru kılavuzu

MSB MUVAZZAF SUBAY ALIMI;

MSB Personel Genel Müdürlüğünden geçtiğimiz günlerde yeni bir ilan açıklandı. Öğretmen ile mühendis sınıfındaki subay alımları için Lisans düzeyindeki adaylar başvuru yapabilecekler. Adaylardan istenilecek başvuru şartlarını başvuru kılavuzundan öğrenebilirler. TSK subay alımı son başvuru tarihi 19 Ocak 23:59'a kadar tamamlanacağı açıklandı.

MSB Pertem üzerinden subay alım ilanlarında öğretmen alımları için adayların Öğretmenlik Lisans bölümlerinden mezun olmaları, Türk Silahlı Kuvveler bünyesinde Hukuk mezunları için Muvazzaf subayı alımları gerçekleştirilecek. Tüm bu ilanlara https://personeltemin.msb.gov.tr/ adresi üzerinden erişebilirsiniz.

iilanlara Erişmek İçin Tıklayın

Editör: TE Bilisim