Milli Savunma Bakanlığı bünyesine her yıl subay ve astsubay adayları temin ediyor. Başvuru işlemlerini tamamlayan ve aşamaları geçen adaylar kayıt ve çağrı işlemlerine katııyor. Bu kapsamda MSB PERTEM üzerinde 24 Ağustos 2020 tarihinde gelen duyuruya göre 2019 yıılı Dış kaynaktan subay ve astsubay alımları için kayıt ve çağrı işlemlerinin tamamlandığını belirten MSB adaylara teşekküde bulundu. İşte MSB PERTEM'de 24 Ağustos 2020 tarihinde gelen duyuru şöyledir.

MSB SUBAY VE ASTSUBAY DUYURUSU:

2019 Yılı Dış kaynaktan muvazzaf subay/astsubay temini faaliyetlerine ilişkin kayıt ve çağrı işlemleri 07 Ağustos 2020 tarihinde  tamamlanmıştır.Söz konusu teminler kapsamında başvuru yapan tüm adayların ilgisine teşekkür ederiz.

POLİS VE BEKÇİ ALIMLARI YAPILACAK!

Subay ve Astsubay alımına ilgi gören adaylar aynı zamanda bekçilik ve polislik alımlarınada ilgi göstermektedir. Bu kapsamda İçişleri Bakanlığına bağlı olan Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesine 2020 yılı için polis memuru alımları ve bekçi alımları yapacak. Buna göre başvuru kılavuzu bekleniyor.

Polis Akademisinden gelecek duyuru ile PMYO kapsamında kadın Erkek adaylar içerisinden 2500 polis adayı alımı yapılacak.

Bir diğer beklenen duyuruya göre ise Erkek adaylar arasından lise mezunu 400 bekçi alımı yapılacak.

 YENİ SUBAY, ASTSUBAY, BEKÇİ VE POLİS ALIMLARINI BEKLEYEN DİĞER ADAYLAR BURADA TIKLA SENDE KATIL

Editör: TE Bilisim