Siyah beyazlı takımda uzun süredir kadro olan ve sözleşmeleri fesh edilmesi düşünülen Sezer Öztürk ve Gökhan Süzen ile yollar resmen ayrıldı. Beşiktaş'a geldikleri ilk günden itibaren istenileni veremeyen iki futbolcuyla yolların ayrıldığı açıklandı. Beşiktaş Kulübü'nden Kap'a yapılan açıklama şu şekilde.
Beşiktaş'tan konuyla ilgili olarak KAP'a yapılan açıklama şöyle;
Profesyonel futbol takımımız oyuncuları Sezer Öztürk ve Gökhan Süzen'in sözleşmeleri karşılıklı anlaşılarak feshedilmiştir.
Siyah-Beyazlılar, transfer edildikleri dönemden bu yana hiçbir şekilde verim alamadığı Sezer Öztürk ve Gökhan Süzen ile yolları resmen ayırdı.
Fenerbahçe'den transfer edilmişti
Boksör oldu!
Doğup büyüdüğü Almanya'da amatörce boks yaptığını daha önce açıklayan Sezer, sosyal medya hesabından boks yaparken çekilmiş görüntülerini yayınlamıştı. Beşiktaşlı taraftarlar, takıma doğru dürüst katkı vermeyen Sezer Öztürk'e bu görüntüler nedeniyle büyük tepki göstermişti.
Aybaba çok istemişti
2013 ara transfer döneminde dönemin Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba'nın isteğiyle Gökhan Süzen, o zamanki ismiyle İstanbul BBSK'dan 1 milyon 100 bin Euro'ya transfer edilmişti. Siyah-Beyazlı formayla bu döeneme kadar sadece 12 maçta forma şansı bulan Gökhan Süzen, gol ve asist yapamadı.
Fanatik
Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2019, 08:27