Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi bünyesindeki perosnel eksikliğini karşılamak için farklı kadrolarda personel alımı yapacağını belirtmişti. Başvurular 15 gün önce başlamıştı ve ertık sona ermektedir. hala başvuru yapmamış olan adaylar ve başvuru sonuçlarını bekleyen adaylar için bu haberimizde sizlere detaylı bilgi vereceğiz.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi bünyesine toplamda 120 sözleşmeli personel alımı yapacak. Alımlar Diyetisyen, Eczacı, Hemşire, Laborant, Sağlık Teknikeri, Fizyoterapist ve Diğer Sağlık Personeli kadrolarında alım yapılacak.

Adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Bunun dışında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise mezunları için P94, Ön Lisans mezunları için P93 ve Lisans mezunları için P3 puan türünden puan almış olmak ve herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak gibi şartlar aranacak.

BAŞVURU SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

İlan sonuçları en geç 5 iş günü içinde Üniversitemiz https://w3..edu.tr/ adresinde ilan edilecektir. Asil kazananlardan başvuru olmadığı takdirde veya aranan şartları taşımayanların tespit edilmesi halinde başvuru yapan adaylardan en yüksek puandan başlamak üzere sırası ile yerleştirme yapılacaktır. Bu ilan tebligat mahiyetinde olduğundan, ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Bu kapsamda başvurular 28 Temmuz 2020 tarihinde sona erecek olup sonuçlar 04 - 05 Ağustos 2020 tarihinde açıklanacaktır.

İşe alınmaya hak kazandığı Üniversitemiz https://w3..edu.tr/ adresi aracılığıyla tebliğ edilen adayların göreve başlatılabilmesi için, sonuçların ilanından itibaren en geç 15 gün içerisinde aşağıda sayılan evraklarının asılları veya onaylı fotokopileri Üniversitemiz Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezine şahsen başvurmaları gerekmektedir. Belgeleri süresi içerisinde teslim etmeyenler bu haklarından vazgeçmiş sayılırlar. Belgelerin teslimine müteakip sözleşme yapılır.

Sözleşme için gerekli belgeler

  • 6 Adet Fotoğraf,
  • Sözleşmeli Personel Başvuru Formu, (Üniversitemiz https://personel..edu.tr/formlar/cesitliformlar.html adresinden temin edilecektir.)
  • Özgeçmiş,
  • Mezuniyet belgesi, (E-Devlet üzerinden alınan belgeler kabul edilmektedir.)
  • Kimlik Fotokopisi,
  • Adli Sicil Kaydı, (E-Devlet üzerinden alınan belgeler kabul edilmektedir.)
  • Askerlik Durum Belgesi, (E-Devlet üzerinden alınan belgeler kabul edilmektedir.)
  • Geçerlilik süresi dolmamış KPSS(B) grubu sınav sonuç belgesi,
  • 657 Sayılı Kanunun 48. maddesinin 7.fıkrası uyarınca “53 üncü madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek ... akıl hastalığı ... bulunmamak.” şartını gösterir psikiyatri raporu,
  • Özel Koşul Belgesi (Varsa),
  • Vakıfbank Zonguldak Şubesinden açılan maaş hesabına ait belge
Editör: TE Bilisim