Yüzüncü Yıl Üniversitesi bünyesinde bulunan personel eksikliğini gidermek için farklı pozisyonlarda sözleşmeli olarak sağlık personeli alımı yapacağını belirtmişti. Bu kapsamda Yüzüncü Yıl Üniversitesi 36 hemşire, 2 Ebe,11 Sağlık Teknikeri, ve 1 Diğer Sağlık Personeli Olmak Üzere Toplamda 51 Sözleşmeli Sağlık personeli alımı yapacak. Başvuru şartları ve detaylar aşağıda sizlere aktarıyoruz.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Yüzüncü Yıl Üniversitesi bünyesine 51 kişilik boş kadro ile alımını yapacağı pozisyonlar için adaylardan, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesine göre, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Daha önce çalıştığı kamu kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak, Herhangi bir sosyal güvenli kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, 2018 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise mezunları için KPSSP94 ve Ön Lisans mezunları için KPSSP93 puan türünden puan almış olmak, yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek,

BAŞVURULAR:

Söz konusu ilana başvuru yapacak adaylar başvurularına İlanın resmi gazete'de yayımlandığı tarih itibari ile başlayabilir ve en geç 15 gün içerisinde başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre adaylar başvurularına 26 Şubat 2019 tarihi itibari ile başlayabilir ve en geç 12 Mart 2019 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Adaylar başvurularını istenen belgeler ile birlikte Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi personel Daire başkanlığına şahsen yapmaları gerekmektedir. İlgili ilan hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanarak ilana ulaşabilirsiniz.

İlanın Tam metni