Faaliyetlerini sürdürmekte olan Yurtdışı Türkler ve Akraba Toplulukları Başkanlığı açık pozisyonları için perosnel alımları gerçekleştirmeye devam ediyor. Bugün hazırlanan ve kamuoyuna duyurulan ilan ile Yurtdışı Türkler ve Akraba Toplulukları Başkanlığının kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere sözleşmeli bilişim personeli alınacağı öğrenildi.

Yurtdışı Türkler ve Akraba Toplulukları Başkanlığı sözleşmeli personel alım ilanı kurum tarafından hazırlanmış olup söz konusu ilan resmi internet siteleri aracılığı ile kamuoyuna duyurulmuştur. Peki detaylar nedir ve hangi pozisyonlar için alınacak.

DETAYLAR

Alım Yapacak Kurum: Yurtdışı Türkler ve Akraba Toplulukları Başkanlığı
Alınacak Personel Sayısı: 3
Alınacak Pozisyon: Bilişim Personeli

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK


Yurtdışı Türkler ve Akraba Toplulukları Başkanlığı bilişim pozisyonları için toplam 3 kişilik personel alımı yapılacak. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak.
Bilgi Güvenliği Uzmanı - 1 Personel
Yazılım Uzmanı - 1 Personel
İş Analisti - 1 Personel
Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar için toplam 3 kişilik bilişim personeli alımı yapılacak.

BAŞVURULAR

Yurtdışı Türkler ve Akraba Toplulukları Başkanlığı bilişim pozisyonu için toplam 3 kişilik personel alımı yapılacak. Peki başvurular nasıl yapılır. Buna göre adayların 5 Mayıs 2017 tarihine kadar aşağıda verilmiş olan adrese şahsen ya da posta yolu ile müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir.
T.C. Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı

İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı
Oğuzlar Mah. Mevlana Bulvarı No: 145
P.K: 06520 Balgat - ANKARA - TÜRKİYE
Editör: TE Bilisim