Gazi Üniversitesi geçtiğimiz ay, Mayıs ayındaki duyurusuna göre bünyesine alımını yapmakta olduğu sözleşmeli personel adayları için son günlere gelindi. Adaylar başvurularını en geç 05 Haziran 2017 Pazartesi günü başvurularını yapmak zorundadır. Gazi Üniversitesi yaptığı duyurusuna göre bünyesine 8 kişilik boş kadro ile sözleşmeli personel alacak. Buna göre Gazi Üniversitesi, 3 kat maaş ile 1 adet yazılım takım lideri, 1 adet ağ güvenliği uzmanı, 1 adet Microsoft sistem uzmanı, 2 kat maaş ile 2 adet Ağ ve Sistem Uzmanı ( cico ), 1 adet yazılım geliştirme uzmanı, 1 adet veri tabanı geliştiricisi uzmanı ve 1 adet Ağ sistem uzmanı(vmware-storage) olmak üzere toplamda 8 Sözleşmeli bilişim personeli alımı yapacak. Adaylar başvurularını yapabilmeleri için, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 70 puan almış olmaları gereklidir. Bunun dışında adaylardan aşağıdaki genel ortak nitelikler aranacaktır. 

ADAYLARDAN ARANAN GENEL NİTELİKLER:

Gazi Üniversitesi alım yapacağı kadro için adaylardan, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımaları, erkek adaylar için askerliğini yapmış veya en az 1 yıl askerlik ile ilgisi bulunmamak, Fakültelerin 4 yıllık eğitim veren ilgili bölümlerinden mezun olmak, Bilgisayar çevre birimlerinin donanımı ve kurulan ağ yönetimi güvenliği hakkında bilgi sahibi olmaları kaydıyla güncel programlama dillerinden en az ikisini bildiğini belgelemek, "Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Büyük Ölçekli Bilgi İşlem Birimlerinde Sözleşmeli Bilişim Personeli İstihdamına İlişkin Esas ve Usuller Hakkında Yönetmelik" te belirtilen özlük hakları ve diğer kuralları kabul etmek şartları aranmaktadır. Bunlar dışında her kadro için adaylardan kadro seviyesine göre özel niteliklerde istenmektedir.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR:

Gazi Üniversitesi bünyesine alım yapmakta olduğu 8 kişilik kadro ile son günlere gelindi. Adaylar başvurularını en geç 05 Haziran 2017 tarihine kadar, Gazi Üniversitesi Rektörlüğü Personel Dairesi Başkanlığı Beşevler / ANKARA adresine şahsen başvuru yapılacaktır. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim