Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanmış olan ilana göre Yozgat Bozok Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için farklı pozisyonlarda sözleşmeli olarak personel alımı yapacağını belirtti. Söz konusu ilana göre, Bozok Üniversitesinin Hastanesinde görevlendirmek üzere 13 kişilik boş kadro ile sözleşmeli personel alımı yapacağını belirtti.

ALIM KADROLARI NELERDİR?

Bozok Üniversitesi Kamu Personeli alım ilanı ile toplamda 13 kişilik boş kadro ile, 2 Ebe, 1 Laborant, 1 Anestezi Teknikeri, 1 Diyaliz Teknikeri, 3 Tubbi Görüntüleme Teknikeri, 1 Tıbbi dokümantasyon ve sekreterlik teknikeri ve 3 Diğer Sağlı kPerosneli alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELEDİR?

Söz konusu olan Üniversitenin personel alım ilanına başvuru yapacak adaylardan, 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. Maddesindeki şartları taşımak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Sçeme Sınavından Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans meuznları için KPSSP3 puan türünden puan almış olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Alım yapılacak pozisyom için ilgili bölümlerden mezun olmuş olmak gibi nitelikler aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına ilanın yayımlanmaıs ile birlikte başlayabilirler. Buna göre adaylar başvurularını en geç 29 Ağustos 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı'ndan ya da www.bozok.edu.tr adresinden temin edilecek başvuru formu eksiksiz doldurularak istenilen belgeler ile birlikte Yozgat Bozok Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı'na şahsen yapılacaktır. 

İlanın tam Metni