Yozgat Bozok Üniversitesi Hastanesinde çalıştırılmak üzere bünyesine sözleşmeli personel alımı yapacağını bildirdi. Alımlar en az lise mezunu olan adaylar için geçerli olup Ön Lisans ve Lisans mezunları için de kadroya yer veriliyor. Bu yönde adaylardan herhangi KPSS taban puanı şartı aranmayacak.

MEZUNİYETE GÖRE KADRO DAĞILIMI:

Lise Mezunu: 13 Hemşire,4 Diğer Sağlık Personeli, 2 Röntgen Teknisyeni alınacak.

Ön Lisans Mezunu: 11 Sağlık Teknikeri, 2 Laborant alnacak.

Lisans Mezunu: 26 Hemşire, 4 Ebe, 1 Diğer Sağlık Personeli, 2 Eczacı, 2 Biyolog, 1 Dİyetisyen, 1 Psikopat ve 2 Fizyoterapist alınacak.

KPSS TABAN PUANI YOK!

Üniversite yayımladığı ilanda adaylardan KPSS Puanı şartı aıyor ancak Taban puan şarı belirtilmemiştir. Yani düşük KPSS Puanına sahip olan adaylarda başvuru yapabilecek. Ancak değerlendirmeler adayların KPSS Puanları ele alınarak yapılacaktır.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

1 - 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48’inci maddesinde belirtilen şartları taşımak,

2 - 2018 yılı KPSS (B) grubu sınavına girmiş olmak. (Lise mezunları için KPSSP94, Önlisans mezunları için KPSSP93, Lisans mezunları için KPSSP3 puanı esas alınacaktır.)

3 - Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan, emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak,

4 - Başvurulacak unvanın aranılan niteliklerini sağlamak,

5 - 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesi gereğince “Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.”

BAŞVURULAR:

Başvurular Üniversitenin resmi internet adresi üzerinden indiriecek başvuru formu ve diğer istenen belgeler ile birlikte şahsen veya posta yolu ile yapılacak.

Başvuru Tarihi : 22/06/2020-06/07/2020 Pazartesi günü saat 17.00’a kadar.

Başvuru Yeri : Başvurular Yozgat Bozok Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı’na posta yolu veya şahsen yapılacaktır.

İLANIN TAM METNİ