Yıldız Teknik Üniversitesi Sözleşmeli Personel alımında son günlere gelindi. 09 Nisan 2018 tarihinde duyurusunu yapan Yıldız Teknik Üniversitesi bünyesine farklı pozisyonlarda toplamda 10 kişilik boş kadro ile Sözleşmeli Bilişim Personeli pozisyonunda yüksek maaş ile personel alımı yapacak. Buna göre adayların başvuru şartlarını taşımaları ve başvuru süreleri içerisinde başvurularını gerçekleştirmeleri şarttır. Başvuru şartlarını taşıyan ve Başvurusunu yapan adaylarda ilerleyen günlerde Yıldız Teknik Üniversitesi tarafından Giriş sınavı yapılacak olup, adayların bu sınava girişlerini Kamu Personeli Seçme Sınavından ve Yabancı Dil Sınavından almış oldukları puan ortalaması belirleyecektir.

HANGİ POZİSYONLARDA ALIM YAPILIYOR?

Yıldız Teknik Üniversitesi 10 Sözleşmeli Bilişim personel alacak. Buna göre, 1 Kıdemli Ağ ve Sistem Güvenlik Uzmanı, 1 Kıdemli Sistem Uzmanı, 1 Sistem Uzmanı, 1 Kıdemli Bilgisayar Ağ Uzmanı, 1 Proje Yöneticisi, 1 İş-Sistem Analisti, 3 Uygulama Geliştirme Uzmanı, 1 Grafik Arayüz ve Uygulama Geliştirme Uzmanı pozisyonlarda bilişim personeli alacak.

HANGİ ŞARTLAR ARANIYOR?

Yıldız Teknik Üniversitesi Alımını yapacağı ve adayların Sınava girişlerini belirleyecek olduğu KPSS ve YDS şartları aranıyor. Bu yönde adaylardan, 2016 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından lisans seviyesinde KPSSP3 puan türünden puan almış olmak ve Yabancı Dil Sınavından İngilizce dilinden puan almış olmaları şartır. Buna göre adayların KPSS puanının %70 i ve YDS puanının %30  u esas alınarak yapılacak sıralama sonucunda çıkan ortalamaya göre ilgili Giriş sınavı yapılacaktır.

Ayrıca bu nitelikler dışında, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, 4 yıllık eğitim veren fakültelerin yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden mezun olmuş olmak, Yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek olmak gibi nitelikler aranmaktadır.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR?

Başvuru yapacak adaylar için başvurular, 09 Nisan 2018 tarihine başlamıştı. Hala başvuru yapmamış olan veya başvuru işlemini tamamlamamış olan adayar için başvurularda son günlere gelindi ve adaylar en geç 24 Nisan 2018 tarihine kadar başvurularını Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü Rektörlük Binası Personel Daire Başkanlığı Esenler / İstanbul adresine şahsen veya posta yolu ile yapmaları gerekmektedir. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim