Yıldız Teknik Üniversitesi yayımlamış olduğu ilana göre bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için sözleşmeli olarak personel alımı yapacağını açıkladı.Buna göre yapılan duyuruya göre Yıldız Teknik Üniversitesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığına tam zamanlı çalışacak 10 sözleşmeli bilişim personeli alımı yapılacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Adayların başvuru yapabilmeleri için belirtilen başvuru şartlarını taşımaları gerekmektedir. Buna göre adaylardan, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından lisans seviyesinde KPSSp3 puan türünden en az 70 puan almış olmak, yapılan Yabancı Dİl Sınavından İngilizce dilinden puan almış olmak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Bilgisayar çevre birimlerinin donanımı ve kurulan ağ yönetimi güvenliği hakkında bilgi sahibi olmaları kaydıyla güncel programlama dillerinden en az ikisini bildiğini belgelemek, Fakültelerin 4 yıllık eğitim veren fakültelerinden bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden mezun olmuş olmaları gerekmektedir.

Adayların başvuru şartlarını taşımaları dahilinde KPSS ve YDS puan sıralaması esas alınmak sureti ile bir sıralama yapılacak ve çıkan sonuca göre adaylara yazılı ve/veya sözlğ sınav yapılacaktır.

BAŞVURULAR:

Söz konusu olan Sözleşmeli Bilişim personeli alım sınavına başvuru yapacak adaylar başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başladılar ve başvurularını en geç 13 Ağustos 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, son başvuru tarihine kadar prs.yildiz.edu.tr adresi üzerinden temin edilecek başvuru formu ile ve istenen belgeler ile birlikte Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü Bilgi Teknolojileri Koordinatörlüğü Esenler / İstanbul adresine elden teslim edilmek veya son başvuru tarihine kadar anılan adreste olacak şekilde postayla gönderilmek suretiyle yapılacaktır.

İlanın tam Metni

Editör: TE Bilisim