Yıldız Teknik Üniversitesi geçtiğimiz günlerde bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere farklı pozisyonlarda personel alımı yapacağını belirtti. Buna göre alımı yapılacak adaylar için Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aranacak. Adayların almış oldukları KPSS puanının sıralaması yapılarak Giriş sınavı yapılacaktır.

Yıldız Teknik Üniversitesi toplamda 8 kişilik boş kadro ile, 1 kişi Kıdemli Ağ ve Sistem Güvenlik Uzmanı, 1 kişi Sistem Uzmanı, 1 Kıdemli Uygulama Geliştirme Uzmanı, 3 Uygulama Geliştirme Uzmanı, 1 kişi Mobil Uygulama Geliştirme Uzmanı ve 1 Uygulama ve Grafik Arayüz Geliştirme Uzmanı olmak üzere toplamda 8 kişilik boş kadro ile sözleşmeli bilişim personeli alımı yapacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Yıldız Teknik Üniversitesi alımını yapacağı kadrolar için adaylardan, 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Fakültelerin dört yıllık eğitim veren bölümlerinin mühendislik bölümlerinden, fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik bölümlerinden mezun olmuş olmak veya bunlara denkliği olan ve YÖk onaylı yurtdışı yükseköğretim kurumlarından mezun olmuş olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, 2018 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden en az 70 puan alış olmak ve Yabancı Dİl Sınavından İngilizce dilinden puan almış olmaları gereklidir.

BAŞVURULAR:

Başvurular ilanın yayımlanması ile birlikte yani 03 Ocak 2019 tarihi ile başlamış olup en geç 30 Ocak 2019 tarihine kadar yapılmış olması gerekmektedir. Adaylar başvurularını issteen belgeler ile birlikte Yıldız Teknik Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına şahsen yapılacaktır. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim