Geçtiğimiz haftalarda Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanan ilanlara göre, İnönü Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için toplamda 154 kişilik kadro ile alım yapacağını belirtmişti. Yayımlanan ilanlara göre İnönü üniversitesi farklı kadrolarda ve niteliklerde toplamda 154 kişi alacak ve adaylardan bu yönde Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aranacaktır.

İnönü üniversitesi,  130 Lisans mezunu hemşire, Önlisans mezunu 20 Sağlık Teknikeri, lisans mezunu 2 Fizoterapist, 1 Psikolog ve 1 Biyolog olmak üzere toplamda 154 kişi alınacaktır. Başvuruların 18 Nisan 2018 tarihinde başlaması ile adaylarda verilen 15 günlük sürenin sonuna gelindi. Buna göre başvuru şartlarını taşıyan adaylar başvurularını en geç 02 Mayıs 2018 tarihine kadar istenen belgeler ile birlikte inönü Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına mesai saati bitimine kadar şahsen yapılacaktır.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

İnönü üniversitesi alımını yapacak olduğu pozisyonlar için adaylardan, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, İlgili bölümlerden Lisans ve Önlisans mezunu olmak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından B Grubu puan durumuna göre, Lisans mezunu için KPSSP3 ve Önlisans mezunu için KPSSP93 puan türünden puan almış olmak şartları aranmaktadır.

Belirtilen bu nitelikleri taşıyan adaylardan başvuru sırasında, Başvuru dilekçesi, Özgeçmiş, 1 adet vesikalık fotoğraf, Mezuniyet belgesi, Nüfus cüzdanı fotokopisi ve KPSS sonuç belgesi istenecek. İlgili ilan için daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim