Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan sözleşmeli personel alımı için başvuru süreci devam ediyor. Kırıkkale Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere sözleşmeli olarak 132 Sağlık Personeli Alımı yapacak. En az Lise olmak üzere Ön Lisans ve Lisans Mezunu Personel Alımı yapılacak. Farklı kadrolarda personel alımları yapılacak.

BAŞVURU SÜRECİ DEVAM EDİYOR!

Üniversiteye personel alımı başvuruları 26 Temmuz 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 09 Ağustos 2021 tarihine kadar yapılmış olması gerekmektedir. Adaylar başvurularını istenen belgeler ile ibraz etmeleri gerekmektedir. Başvuru belgelerini temin ettikten sonra elektronik ortamda sisteme yükleyerek başvuru yapılacak.

İstenen Belgeler Nedir?

Başvurular www.pdbilan.kku.edu.tr adresinden elektronik ortamda yapılacaktır. Şahsen ve posta ile başvuru kabul edilmeyecektir.

1-Başvuru dilekçesi (Dilekçe örneği başvuru platformunda mevcuttur.)

2-KPSS Sınav Sonuç Belgesi (Doğrulama kodu bulunması zorunludur.)

3-Öğrenim Belgesi (e-Devlet üzerinden alınan belgeler geçerli kabul edilecektir.)

4-Nüfus Cüzdanı/T.C. Kimlik Kartı.

5-Erkek adaylar için Askerlik Durum Belgesi.

6-Fotoğraf.

7-“Aranan Nitelikler” başlığı altında istenilen Sertifika/Belgelerin üzerinde tarihinin olması veya ilave bir yazı ile belgelendirilmesi zorunlu olup, ilanın başvuru süresi içerisinde alınan sertifika/belgeler geçerli kabul edilmeyecektir.

8-İstenilen belgelerin, elektronik başvuru platformunda her belge için belirlenmiş alana yüklenmesi ve çoklu belge yüklemeyi gerektiren alanlara, PDF dosyalarının birleştirmesi suretiyle yüklenmesi gerekmektedir.

BAŞVURU KILAVUZU

BAŞVURU EKRANI

ALIM YAPILACAK KADROLAR:

  • 102 Hemşire
  • 7 Röntgen Teknisyeni,
  • 4 Laborant,
  • 2 Sağlık Teknikeri,
  • 8 Diğer Sağlık Personeli
  • 8 Ebe,
  • 1 Diyetisyen,

KİMLER BAŞVURU YAPABİLYOR?

Yukarıdaki belgelerden de anlayacağınız gibi adaylar başvurularını bazı nitelikler ve belgeler doğrultusunda yapacak. Öncelikle adaylardan kadrosuna göre gerekli eğitim seviyesinde olmak şartı aranacak. Sonrasında, 2020 yılında yapılmış olan KPSS'den Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden puan almış olmak, 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikleri taşıyor olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Nöbet usulü çalışmasına engel herhangi bir problemi olmamak, 18 yaşını tamamlamış olmak şartları aranacak.

Editör: TE Bilisim