Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yayımlanmış olan personel alımı ilanlarına göre farklı Üniversiteler ve bakanlıklar bünyelerindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda ve niteliklerde sözleşmeli personel alımı yapılacak. Alımların bazıları KPSS puanı ile ve Bazıları KPSS puanı olmaksızın personel alınacak. Alım yapılacak kadrolar, Kurumlar ve kadroları haberimizin devamında sizlerle paylaşıyoruz.

11 KURUMA 101 SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALINACAK!

Söz konusu yukarıdaki üniversiteler ve bakanlıklar toplamda 101 kişilik boş kadro ile sözleşmeli personel alımı yapılacak. Buna göre alım yapılacak sözleşmeli personel kadroları şöyledir.

Alımlar, Aşçı, Servis Elemanı, Bulaşıkçı, Hizmetli, Mühendis, Sekreter, İş Geliştirme Yöneticisi, Veri Tabanı Yöneticisi, Yazılım Geliştirme Uzmanı (.NET), Tekniker, Teknisyen, Hemşire, Sağlık Teknikeri, Laborant, Röntgen Teknisyeni, Diğer Sağlık Personeli, Biyolog, Eczacı, Sistem yöneticisi gibi pozisyonlarda alım yapılacak.

SÖZLEŞMELİ PERSONEL BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Söz konusu kamu kurumları adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Özel olarak ise KPSS, Eğitim, Yaş ve Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Nöbet Usulü görev yapmasına engel olabilecek herhangi bir sorunu olmamak şartı aranır.

KPSS Şartı: 2018 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından lise mezunları için KPSSP94, Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSp3 puan türünden en az 60 puan almış olmak.

Yaş Şartı: 35 yaşını ve 40 yaşını tamamlamamış olmak.

Eğitim Şartı: En az lise mezunu personel alımı yapılacak olup adayların lise, İki yıllık ön lisans mezunu ve dört yıllık eğitim veren üniversitelerin dört yıllık lisans programlarından mezun olmuş olmak şartı aranacak.

BAŞVURULAR BAŞLADI!

Aile Bakanlığı üzerinde yayımlanmış olan sözleşmeli personel alımı ilanlarına başvuru süreci başladı. Adaylar başvurularını istenen belgeler ile birlikte şahsen ilgili Üniversitelere ve bakanlıklara yapılacaktır.

İLANLARA ULAŞMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Editör: TE Bilisim