İstanbul Üniversitesi bünyesindeki personel ihtiyacını karşılamak üzere geçtiğimiz günlerde ilan yayımlamıştı. Yayımlanan ilana göre İstanbul Üniversitesi 40 kişilik boş kadro ile sözleşmeli olarak personel alımı yapacağını belirtmişti. Birçok aday başvuru yaptı ve henüz başvuru başvuru yapmamış olan adaylar için İşin Olsa ekibi olarak ilanı bir kez daha sizlerle paylaşacağız. 

İLANIN DETAYLARI NEDİR?

İstanbul Üniversitesi 10 Haziran 2019 tarihinde sözleşmeli olarak personel alacağını belirtmişti. Başvurular hala devam ediyor. Bu bağlamda İstanbul Üniversitesi 40 kişilik boş kadro ile sözleşmeli olarak en az lise mezunu hemşire alımı yapacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Üniversitenin ilgili ilanına başvuru yapacak adayların genel olarak, 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımaları, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sorunu olmamak ve Vardiyalı çalışmayı kabul etmiş olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak gibi nitelikler aranacak.

Özel olarak ise, adaylardan, 2018 yılında yapılmış olan Kamu personeli seçme sınavından KPSSP94 puan türünden en az 50 puan almış olmak ve Sağlık Meslek Liselerinin Hemşirelik Bölümünden Mezun Olmak şartları aranacak.

BAŞVURULAR:

Adaylar başvurularına ilanın yayım tarihi olan 10 Haziran 2019 tarihi itibari ile başladılar ve en geç 25 Haziran 2019 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gereklidir. Adaylar başvurularını istenen belgeler ile birlikte şahsen yapmaları gereklidir. 

DEĞERLENDİRME!

Adaylara herhangi bir sözlü ve/eya uygulaması mülakat yapılmıyacak ve adayların KPSS den almış olduklar puan sıralamaran çıkan sonuca göre adaylar değerlndirilecektir. 

Başvurular Komisyon tarafından değerlendirildikten sonra sonuçlar en geç 7 iş günü içinde www.istanbulc.edu.tr adresinde yayımlanacaktır. Kontenjan sayısı kadar yedek belirlenecektir. Asil kazananlar atanmak üzere başvuru yapmadığı takdirde ilan edilen yedek kazananlar sırasıyla çağırılacaktır. Ataması yapılacak adayların listesi, işe başlamaları için gerekli evraklar, başvuru zamanı ve yeri ile ilgili bilgilerin www.istanbulc.edu.tr adresinden takip edilmesi gerekmektedir. İlgililere yazılı ya da sözlü ayrıca bir tebligat yapılmayacaktır.

ilanın detayları için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim