Farklı platformlarda yayımlanmış olan ilanlara göre üniversite hastanelerine sözleşmeli olarak sağlık perosneli alımı yaplılacağı bildirildi. Bu kapsamda farklı üniversiteler tarafından yayımlanmış olan ilanlara göre alımlar farklı kadrolarda ve niteliklerde yapılacak. Bu yönde adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aranmakta olup alımlar en az lise mezunları için geçerli olacaktır.

İşin Olsa ekibi olarak bu haberimizde sizlerle Üniversitelerin personel alımı ilanları hakkında detayları vereceğiz. Peki hangi üniversite hangi kadroda alım yapacak? Başvuru şartları nedir? Nasıl başvuru yapılır? İşte detaylar.

ALIM YAPACAK ÜNİVERSİTELER:

7 farklı üniversiteye toplamda 274 kişilik boş kadro ile personel alımı ve sağlık personeli alımı yapılacak. Kadrolar içerisinde, Hemşire, Laborant, Eczacı, Sağlık Teknisyeni ve teknikeri gibi pozisyonlarda alım yapılıyor. İşte kadro dağılımı şöyledir.

Hacettepe Üniversitesi: 53 kişilik boş kadro ile, 39 Hemşirei ,1 Eczecı, 1 Diyetisyen ve farklı alanlarda olmak üzere 12 sağlık teknikeri alımı yapılacak. Adaylardan bu yönde KPSS şartı aranacak olup sadece Eczacılık pozisyonu için KPSS şartı talep edilmeyecek. Detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi:  Lise Mezunu 1 Teknisyen ve 8 Destek Personeli alacak. Ön lisans mezunu 4 Büro Personeli ve 3 Tekniker alacak. Lisans mezunu ise, 2 Mühendis ve 2 Büro Personeli alımı olmak üzere toplamda 20 kamu personeli alımı yapılacak.Detaylar Burada

Gazi Üniversitesi:  2 Eczacı, 5 Hemşire ( Diyaliz), 2 Laborant, 7 Diğer Sağlık Personeli (Paramedik), 1 Diğer Sağlık Personeli (Fizik Tedavi), 2 Sağlık Teknikeri (Labaratuar),5 Diğer Sağlık Personeli (Tıbbi Sekreter ), 2 Diyetisyen, 1 Biyolog (Mikrobiyoloji), 1 Biyolog (İmmünoloji), 5 Hemşire, 3 Sağlık Teknikeri (Anestezi) ve 1 Sağlık Teknikeri (Tıbbi Görüntüleme) olmak üzere 37 kişilik alım yapılacak. Detaylar için Buraya Tıkla

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa: 15 hemşire alımı yapılacak. Detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

İstanbul Üniversitesi: 94 kişilik boş kadro ile Giderleri Özel bütçeden karşılanacak lisans mezunu 60, Döner Sermayeden lisans mezunu 20 ve Lise mezunu 14 sözleşmeli hemlire alımı yapılacak.  Detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Hacı Bayram Veli Üniversitesi: Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adyalar içerisinden 13 Destek Personeli ve 7 Programcı alımı yapılacak. Detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Necmettin Erbakan Üniversitesi: Üniversiteye 35 personel alımı yapılacak olup, 5 Sağlık Teknikeri, 3 Fizyoterapist, 4 Diyetisyen, 15 hemşire, 8 Psikolog alımı yapılacak. Detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

  • Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak,
  • Taksirli suçlar hariç olmak üzere; affa veya zaman aşımına uğramış yahut para cezasına çevrilmiş veya ertelenmiş, hükümlülüklerine ilişkin kayıtları adli sicilden çıkarılmış olsa bile, bir cürümden hükümlü bulunmamak veya soruşturma altında olmamak,
  • Erkek adaylar için askerlik ile ilgisi bulunmamak,
  • 01.01.1984 ve sonrası doğumlu olmak,
  • 657 sayılı Kanunun 53. maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özürlü bulunmamak,
  • Alım yapılacak branşta belirlenen fakülte veya yüksekokullardan mezun olmak,
  • Tüm pozisyonlar için haftalık çalışma süresi 40 saati aşmayacak şekilde ilgili birimin yönetimi tarafından belirlenecek saatlerde görev yapma (gece dâhil) şartını kabul etmek.
  • Başvuru yapacak adayların son 1 yıldır (istifa tarihinden itibaren) herhangi bir kurumda sözleşmeli personel (657/4-B) olarak çalışmamış olmak,
  • 2018 Yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme SInavından lise mezunları için KPSSP94, Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden puan almış olmak şartları aranacak.

BAŞVURULAR:

Söz konusu üniversitelerin ilanlarına başvurular ilanlarn yayımladığı tarihi itibari ile başlamış olup adaylara 15 günlük başvuru süresi verilmektedir. Bu kapsamda adaylar başvurularını İstenen belgeler ile birlikte 15 gün içerisinde şahsen üniversiteye gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

İŞİN OLSA / İZMİR - ÖZEL HABER

Editör: TE Bilisim