Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanan ilana göre Uludağ Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini gidermek amaçlı farklı alanlarda alım yapacak. Buna göre Uludağ Üniversitesi Fakülte veya yüksekokulların 4 yıllık Hemşirelik veya Sağlık memurluğu bölümünden mezun olmuş 8 Hemşire ve 1 üniversitelerin Tıbbi Görüntüleme teknikleri Programından Radyoloji mezunu olmak şartı ile Sağlık Teknikeri alacak. Buna göre Hemşirelik için Lisans mezunu olanlar ve Sağlık Teknikeri için Önlisans mezunu olmuş olmaları gereklidir. Ayrıca adayların bu kadrolara başvuru yapabilmeleri için 2016 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından ilgili puan derecelerine göre puan almış olmaları şarttır.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Uludağ Üniversitesi personel alım ilanına başvuru yapacak adaylar, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından B Grubu puan durumuna göre KPSSP3 lisans seviyesinde ve KPSSP93 puan seviyesinde puan almış olmak, Görevine herhangi bir disiplin suçu ile son verilmemiş olmak, Herhangi bir kamu kurumunda veya kuruluşunda sözleşmeli olarak çalışmıyor olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğni yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak şartlarını taşıyan adaylar başvuru yapabilirler.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına, ilanın yayımlanması ile birlikte başlayabilir ve en geç 15 gün içerisinde başvurularını gerçekleştirmeleri şarttır. Buna göre başvurular en geç 05 Mart 2018 tarihine kadar başvuru yapmaları gereklidir. Buna göre başvurular, son başvuru günü Uludağ Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi İnsan Kaynakları Birimi’ne şahsen başvurmaları gerekmektedir. İstenilen belgelere ve başvuru formuna ilanın tam metninden ulaşabilirsiniz. İlanın Tam Metni için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim