Uludağ Üniversitesi, Devlet Personel Başkanlığı sitesi yardımı ile 07 Haziran 2017 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesinde bulunan personel eksikliği için farklı pozisyon ve niteliklerde toplamda 60 kişilik boş kadro ile sözleşmeli olarak personel alımı gerçekleştirecek. Adayların maaş ödemeleri Özel Bütçeden karşılanacak olup adayların bu ilana başvuru yapabilmeleri için Kamu personeli seçme sınavı 2016 yılı geçerli olup KPSSP3 puan sırasına göre puan taşımaları şarttır. Adaylar KPSS puan sırasına göre pozisyonlara alınacaktır. 

Uludağ Üniversitesi bünyesine istihdamını sağlamak üzere, 50 kişilik kadro ile Hemşire, 2 kişi Laborant, 2 kişi Loborant- Patoloji, 3 kişi Radyoloji ve 3 kişi Anestezi dallarında alım yapacaktır. Adaylardan aşağıdaki genel nitelikler aranmaktadır.

ADAYLARDAN ARANAN GENEL NİTELİKLER:

Uludağ Üniversitesi alım yapacağı kadrolar için adaylardan, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden puan almış olmak şartları aranacaktır. Adaylar bu nitelikler ve kadroya göre özel nitelikleri taşıdıkları dahilinde aşağıdaki tarihler içerisinde başvurularını yapabilirler.

BAŞVURULAR:

Başvuruda bulunacak olan adaylar, ilan yayımlandındak sonra en geç 15 gün içerisinde yani en geç, 21 Haziran 2017 tarihine kadar başvurularını yapmaları şarttır. Başvurular, n (www.uludag.edu.tr) İş Başvuru Formunu doldurarak Uludağ Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi İnsan Kaynakları Birimi’ne şahsen başvurmaları gerekmektedir. Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.