Uludağ Üniversitesi 100 Sözleşmeli Personel Alacak
Uludağ Üniversitesi personel alımı yapacak. Uludağ Üniversitesi bünyesinin personel ihtiyacını karşılamak üzere toplamda 100 adet Sözleşmeli olarak personel alımı gerçekleştirecek. Sizde Uludağ Üniversitesi ailesine aşağıda verilen pozisyon dahilinde başvuruda bulunmak için haberimizin devamını inceleyiniz.
Uludağ Üniversitesi kadrosunun eksikliğini tamamlamak adına Fakülte ve Yüksekokulların 4 yıllık Hemşirelik veya Sağlık Memurluğu Bölümü’nden mezunu olmak şartı ile toplamda 100 adet sözleşmeli Hemşire alacak. Alınacak olan Hemşirelerin bütçeleri Özel Bütçeden karşılanacaktır. Başvuruda buunacak adaylar aşağıda istenilen niteliklere uygun adaylar olmalıdırlar.
ARANAN NİTELİKLER:
     - 657 Sayılı Kanunun 47. maddesinde belirtilen şartları taşıyan adaylar,
     - Askerliğini tamamalamış, tecilli veya yedek sınıfına alınmış olan adaylar ( Erkek adaylar için ),
     - Kamu kurumda sözleşmeli olarak çalışmıyor olan adaylar,
     - 5917 Sayılı Kanunun 47.maddesinin 5.fıkrası a) 2 bendi gereğince, 4/B sözleşmeli personel olarak çalışmakta iken istifaen görevinden ayrılarak sözleşmesi fesh edilenler; fesih tarihinden itibaren 1 (bir) yıl süre geçmeden başvuruda bulunamazlar.
     - Taksirli suçlar hariç olmak üzere; affa veya zaman aşımına uğramış, yahut para cezasına çevrilmiş veya ertelenmiş, hükümlülüklerine ilişkin kayıtları adli sicilden çıkarılmış olsa bile bir cürümden hükümlü bulunmamak veya soruşturma altında olmamak,
BAŞVURULAR:
Başvuruda bulunacak olan adaylar başvurularını 16 Eylül 2015 tarihi ile 30 Eylül 2015 tarihleri arasında gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, Uludağ Üniversitesinin Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi İnsan Kaynakları Biriminden alınacak olan başvuru formu ile birlikte başvuruda istenilen belgelerle şahsen yapılacaktır. E-posta ile veya posta yolu ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Başvurusu olumlu sonuçlanan ve yerleştirilmiiş olan adaylar Uludağ Üniversitesi resmi İnternet sitesinde yayımlanacaktır.
Ayrıca ilanın tam metni ni inceleyerek başvuru sırasında istenilen belgelere ve daha ayrıntılı bilgilere ulaşarak başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.
İlanın Tam Metni İçin Buraya Tıklayınız.