Türkiye İstatistik Kurumu 24 Temmuz 2017 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesindeki personel eksikliğini gidermek amaçlı farklı pozisyonlarda toplamda 8 kişilik kadro ile sözleşmeli oalrak personel alımı yapacağını belirtti. Duyuru Devlet Personel Başkanlığı tarafından yapılmış olup, adayların istenilen nitelikleri taşımaları neticesinde başvurular kabul edilecektir. Adaylar 2016 yılı KPSS den KPSSP3 puan türünden ve Yabancı Dil sınavından puan almış olmaları gerekmektedir. Adaylar puan ortalamasına göre seçilecektir.

ADAYLARDAN ARANAN NİTELİKLER:

Türkiye İstatistik Kurumu bünyesine alımının yapacak olduğu boş pozisyonlar için adaylardan, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşıyor olmaları, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamaları, Fakültelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yüksek öğretim kurumlarından mezun olmak, Bilgisayar çevre birimlerinin donanımı ve kurulan ağ yönetimi güvenliği hakkında bilgi sahibi olmaları kaydıyla güncel programlama dillerinden en az ikisini bildiğini belgelemeleri, zorunludur. Adaylar daha ayrıntılı bilgi için ( https://goo.gl/LZKvJX ) bağlantısını kullanarak özel niteliklere de ulaşabilirler.

ALIM YAPILACAK BOŞ POZİSYONLAR:

Türkiye İstatistik Kurumu bünyesine, tam zamanlı 2 kişi ETL ve veri Ambarı Uzmanı, tam zamanlı 4 kişi JAVA Yazılım Geliştirme Uzmanı, 1 Kişi Tam zamanlı Ağ ve Güvenlik Uzmanı ve 1 Kişi tam zamanlı Sistem uzmanı olmak üzere toplamda 8 kişilik kadro ile sözleşmeli bilşim personeli alacak.

BAŞVURULAR:

Müracatta bulunacak kişiler, ilanın yayımlanması ile birlikte başvurularına başlayacak olup en geç 04 Ağustos 2017 tarihi saat 18:00 a kadar Türkiye İstatistik Kurumu Başkanlığı Devlet Mahallesi Necatibey Caddesi No:114 06420 Bakanlıklar Çankaya/ANKARA adresine yapılacaktır. Başvurular şahsen veya posta yolu yapılacak olup posta da oluşacak herhangi bir gecikmeden kurum sorumlu tutulamaz.