Mehmetçik Vakfı bünyesindeki perosnel eksikliğini gidermek için  ilan yayımladı. Yayımlanan ilana göre, Mehmetçik Vakfı İstanbul Avrupa ve Anadolu Yakası Tensilcileri ile İzmir Temsilciliğinde sözleşmeli olarak 3 Gayrimenkul işlemleri Uzmanı ( Erkek ) alacak ve İstanbul Avrupa Yakası Temsilciliğinde çalışmak üzere 1 Bağış İşlemleri Uzmanı ( tercihen bayan ) olmak üzere toplamda 4 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek. Buna göre başvuru yapaca kadaylar mutlaka belirtilen nitelikleri taşımak zorundadırlar.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

TSK Mehmetçik Vakfı alımını yapacağı sözleşmei personel adaylarından, Askerlik görevini tamamlamış olmak, 35 Yaşını aşmamış olmak, B sınıfı sürücübelgesine sahip olmak, Gayrimenkul İşlemleri Uzmanı için 4 uıllık eğitim veren Üniversitelerin İnşaat, Harita Mühendisliği, Şehir ve Bölge Planlama bölümlerinden mezun olmak, Başığ İşleri Uzmanı pozisyonu için ise, 4 yıllık eğitim veren üniversitelerin İşletme, Muhasebe, İletişim ve Ekonomi Bölümlerinden mezun olmak, Çözüm odaklı, ekip çalışmasına yatkı, Sabırlı, sorumluluk sahibi, Ofis programlarınıa hakim ve iyi derecede bilgisayar kullanabilmek gibi nitelikler aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına başlayabilirler. Buna göre Söz konusu göreve müracaat etmek isteyenlerin özgeçmişlerini Vakfın internet sayfasındaki örneğe uygun olarak,19 Ekim 2018 tarihine kadar referans kodunu belirterek aşağıdaki Mehmetçik Vakfına ait e-posta adresine gönderererek başvuru yapılacaktır. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.