Türk Standardları Enstitüsü ( TSE ) personel alımı için resmi Gazete'de ilan yayımladı. Yayımlanmış olan ilana göre Türk Standardları Enstitüsü bünyesindeki personel ihtiyacını gidermek için 13 Kişilik boş kadrosu ile sözleşmeli olarak personel alımı yapacağını ilan etti. Bu yönde adaylar başvurularına 01 Temmuz 2019 tarihi itibari ile başlayabilecekler. İşte başvuru şartları ve detaylar şöyledir.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Öncelikle adayların ilgili ilana başvuru yapabilmeleri için KPSS ve YDS puanı sahibi olmaları gerekmektedir. Bu yönde adaylardan ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesinde KPSSp3 puan türünden en az 70 puan almış olmak ve YDS İngilizce dilinden puan almış olmaları gerekmektedir.

Sonrasında adaylardan genel olarak, 657 Sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren fakültelerinin Bilgisayar, Elektrik veya Elektronik gibi bölümlerinden mezun olmuş olmak, Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak gibi nitelikler aranmaktadır.

ALIM POZİSYONLARI NEDİR?

BAŞVURULAR:

İlgili ilan resmi gazete'de 24 Haziran 2019 tarihinde ila edilmiş olup adaylar başvurularına 01 Temmuz 2019 tarihi itibari ile başlayabilecekler ve en geç 13 Temmuz 2019 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular ise istenen belgeler ile birlikte elektronik ortamda yapılacaktır. İlan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.