Devlet Personel Başkanlığı tarafından 08 Mayıs 2018 tarihinde yayımlanmış olan ilana göre Trakya Üniversitesi personel alımı yapacağını belirtti. Söz konusu olan ilan ile Trakya Üniversitesi 127 kişilik boş kadrosu ile sözleşmeli olarak personel alımı yapacak. Ayrıca alımlar en az lise mezunu personel alımı olarak yapılacak ve adaylardan bu yönde Kamu Personeli Seçme Sınavından puan almış olmak şartları aranacaktır.

HANGİ POZİSYONLARDA ALIM YAPILACAK?

Trakya Üniversitesi yayımladığı ilanına göre, 1 Çocuk Gelişimci, 4 F,zyoterapist, 1 Diyetisyen, 20 Sağlık Teknikeri ve 91 Hemşire olmak ğzere toplamda 127 kişilik boş kadrosu ile alım yapacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Trakya Üniversitesi personel alım ilanına başvuru yapacak adaylardan, 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Nöbet usulü çalışmasına engel olabilecek bir durumu olmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise mezunları için KPSSP94, Önlisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans meuznları için KPSSP3 puan türünden puan almış olmak ve son 1 yıl içerisinde sözleşmeli personel olarak istihdam edilerek herhangi bir sebepten solayı sözleşmeli fes edilmemiş olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar, ilan yayımlandığı tari itibari ile başvurularına başlayabilirler. başvurular en geç 15 gün içerisinde yapılması gerekmektedir. Buna göre son başvurular en geç 22 mayıs 2018 tarihine kadar yapılması zorunludur. Başvurular, Kimlik Fotokopisi, Diploma Fotokopisi, KPSS Durumunu gösteriir belge ve 1 adet fotoğraf ile birlikte Trakya Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığına şahsen başvurmaları gerekmektedir. İlanın tam metnine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim