Trakya Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere KPSS puanı ile memur alımı yapacak. Yayımlanmış olan ilana göre Trakya Üniversitesi 1 kişilik boş kadro ile Mühendis alımı gerçekleştirecek. Bu kapsamda alımlar 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler ile yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI:

 1 - TC. vatandaşı olup, 657 Sayılı Kanun’un 48. maddesinde belirtilen genel şartları taşımak.

2 - Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

3 - Başvuru şartlarını taşıyor olmak.

4 - Son 1 (bir) yıl içerisinde sözleşmeli personel olarak istihdam edilenlerden, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmemiş olması veya sözleşme dönemi içerisinde (belirlenen istisnalar hariç) sözleşmesini tek taraflı feshetmemiş olmak.

ÖZEL BAŞVURU ŞARTLARI:

Trakya Üniversitesi Mühendis alımı yapacağından adaylardan özel olarak, Çevre Mühendisliği Lisans mezunu olmak, En az C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanlık belgesine sahip olmak, Belgelendirmek kaydıyla Yükseköğretim Kurumlarında en az 3 yıl çalışma tecrübesine sahip olmak, Merkezi yabancı dil sınavlarından (İngilizce) en az 80 puan almış olmak ve 2018 yılında yapılan KPSS den P3 puan türünden puan almış olmak şartı aranacak.

BAŞVURULAR:

Trakya Üniversitesi personel alımı için adaylardan belirtilen nitelikleri taşımaları gereklidir. Bu yönde başvuru süreci ilanın yayım tarihi ile başlamış olup Üniversitenin resmi internet adresindeki bilgiler doğrultusunda başvuru yapılacaktır.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim