Türkiye İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı 13 Mart 2017 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesindeki personel ihtiyacını karşılamak amaçlı farklı alanlarda sözleşmeli olarak personel alımı gerçekleştirecek. Türkiye İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı yapmış olduğu duyurusunda sınav ile toplamda 21 personel alımı yapacağını duyurmuş olup adaylar sözleşmeli olarak alınacak. Aranan şartlara uygun ve başvurusu kabul edilen adaylar için mülakata çağırılacak adaylar ve sınav tarihi ve yeri resmi internet sayfasında duyurulacaktır.

Yabancı dil sınavı giriş yeri sonradan ilan edilmek üzere 30 Mart 2017 tarihinde yapılacak olup, giriş sınavı ise 05 Nisan – 14 Nisan 2017 tarihleri arasında TİKA Başkanlığı GMK Bulvarı No: 140 Çankaya/ANKARA adresinde yapılacaktır.

Adaylardan, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki A bendinin 4. 5. 6. 7. ve 8. maddelerindeki şartları taşımaları, adayların yolculuk engeli bulunmamasıi uzun yada kısa süreli görevlere her zaman hazır olması, Başvurulacak gruplara göre aşağıda yer alan “Sözleşmeli Personel Grupları ve Aranan Özel Şartlar Tablosu” ndaki şartları taşıyor olmak, Adayların proje yönetimi konusunda deneyimli olması ve bilgi teknolojilerini etkin bir biçimde kullanması beklenmektedir, 2015, 2016 ve 2017 yıllarında ÖSYM tarafından yapılan yabancı dil sınavından puan almış olmak şartları vebunlar dışında her kadro için özel şartlar aranmaktadır. Şartlara uygun adayların başvuruları kabul edilecektir. 

Başvuruda bulunacak adaylar, 20 Mart 2017 tarihi ile en geç 24 Mart 2017 tarihiri saat 18:00 a kadar başvurularını gerçekleştirmeleri şarttır. Başvurular, TİKA İnsan Kaynakları ve Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı GMK Bulvarı No: 140 Çankaya/ANKARA adresine şahsen veya posta yolu ile başvurması gerekmektedir. Bu tarihten sonra yapılan müracaatlar ile postadaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır. İlanın Tam Metni için Buraya Tıklayınız.