TEMSAN ( Türkiye Elektro Mekanik A.Ş Genel Müdürlüğü ) işçi personel alım ilanı yayımladı. Duyuru Devlet Personel Başkanlığı tarafından yapılmış olup başvuru işlemleri ve diğer işlemler Türkiye İş Kurumu tarafından yapılacaktır. Buna göre TEMSAN bünyesine Ankara ve Bağlı İşyerleri ile Diyarbakır İşletme Müdürlüğüne farklı pozisyonlarda 63 kişilik boş kadro ile Daimi İş Sözleşmesi ile çalıştırılmak üzere işçi personel alımı yapacak.

ALIM KADROLARI NELERDİR?

TEMSAN bünyesine Ankara ve Diyarbakır illerinden Daimi İşçi alımı yapacağını belirtti. Buna göre Diyarbakırdan 16 ve Ankara'dan 47 kişi olmak üzere farklı kadroldan 63 kişi alacak. Söz konusu ilanda alım pozisyonları, 20 Elektrik-Elektronik Mühendisi, 16 Makine Mühendisi, 1 Mekatronik Mühendisi, 2 İnşaat Mühendisi, 1 Enerji Sistemleri Mühendisi, 2 Bilgisayar Mühendisi, 1 Kimya Mühendisi, 15 Büro Personeli, 1 Avukat, 2 Bilgisayar Programcısı, 1 Harita Mühendisi ve 1 Endüstri Mühendisi şeklinde belirtilmiştir.

İLAIN DETAYLARI VE BAŞVURULAR:

TEMSAN personel alım talebini Türkie Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüklerine açık iş pozisyonlarında yayımlanmak üzere talep edilmiştir. Buna göre ilan 12 Aralık 2017 ( Bugün ) İŞKUR üzerinden yayımlanacaktır. Başvuru yapacak adaylar başvurularını 12 Aralık 2017 tarihi itibari ile en geç 10 gün içerisinde yapmaları gerekmektedir. Yani başvurular en geç 21 Aralık 2017 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Başvurular Türkiye Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüklerine yapılacaktır. İlan hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak isteyen adaylar Buraya Tıklayarak ilanın tam metnini inceleyebilirler.

Editör: TE Bilisim