Türkiye Elektrik iletişim A.Ş Genel Müdürlüğü, bünyesindeki personel istihdamını karşılamak adına 3 adet sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu.

Türkiye Elektrik iletişim A.Ş Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan ilan ile KPSSP3 puan türü esas alınarak 3 sözleşmeli personel alımı yapılacak. Alım yapılacak olan bölümler için açıklanan KPSSP3 sınavından en az 70 puan alma şartı aranıyor.

Devlet Personel Başkanlığı resmi sitesi üzerinden ilan yayımlayan Türkiye Elektrik iletişim A.Ş Genel Müdürlüğü , Bünyesindeki personel açığını kapatmak adına sözleşmeli personel alımı yapılacağını, alımların ise  alımların ise yapılacak olan sınav doğrultusunda ya gerçekleştirileceğini ifade etti. Türkiye Elektrik iletişim A.Ş Genel Müdürlüğü tarafından açıklanan Sınav başvuruları 9 Nisan 2018 tarihinde başlayacak ve 18 Nisan 2018 tarihine kadar adayların başvurulması için devam edecektir.

Bu ilanı başvuruda bulunacak olan adaylar, başvurularını Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığına (Nasuh Akar Mahallesi Türk Ocağı Caddesi Kat:16 No:12 Çankaya/Ankara) adresine yapabilecekler. Türkiye Elektrik iletişim A.Ş  Genel Müdürlüğü 3 sözleşmeli personel ilanına başvuru yapmak için ayrıca www.teias.gov.tr internet adresinden temin edilecek başvuru formu doldurularak, istenilen belgeler ile birlikte şahsen veya posta yoluyla başvuru yapabilecekler.

Klavuz İçin TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim