Türkiye Büyük Millet Meclisi ( TBMM ) bünyesindeki personel eksikliğini gidermek amaçlı alım duyurusu yayımlamıştı. Duyuru 16 Ekim tarihinde yapılmıştı ve başvurular 18 Ekim 2017 tarihinde başlamıştı. Ancak başvuru yapacak adaylar için son günlere gelindi. Hala başvuru yapmamış olan veya başvurusunu bitirmemiş olan adaylar başvurularını tamamlamalıdır. Buna göre, Türkiye Büyük Millet Meclisi ( TBMM ) bünyesine farklı pozisyonlarda toplamda 22 kişilik kadro ile sözleşmeli olarak personel alacak. 

Adaylar başvuru şartlarını taşımaları durumnda başvurular kabul edilecek ve sonuca göre adaylar Türkiye Büyük Millet Meclisi ( TBMM ) tarafından yapılacak olan Sözlü ve uygulamalı sınava tabii tutulacaklardır. Buna göre Türkiye Büyük Millet Meclisi ( TBMM ), 1 Kıdemli Sistem Uzmanı, 1 E-posta Sistem Uzmanı, 7 Yazılım Geliştirme Uzmanı, 2  Portal Yazılım Geliştirme Uzmanı, İstanbul 1 Yazılım Geliştirme Uzmanı 2 Sistem Uzmanı, 2 Siber Güvenlik Uzmanı, 2 Kıdemli Network Uzmanı, 1 Veri Tabanı Uzmanı, 1 Yazılım Geliştirme Takım Lideri, 1 Yazılım Mimarı ve 1 Sistem ve Network Uzmanı (İstanbul) olmak üzere toplamda 22 sözleşmeli personel alınacak.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

TBMM başvurularının 18 Ekim 2017 tarihi itibari ile başlamasının ardından artık başvurular sona ermektedir. Adaylar başvurularını en geç 27 Ekim 2017 tarihine kadar gerçekleştirmeleri şarttır. Buna göre başvurular, stenilen belgeler ve TBMM resmi sitesinden alınacak başvuru formu ile birlikte TBMM İnsan Kaynakları Başkanlığı 06543 Bakanlıklar/ANKARA adaresine şahsen veya posta yolu ile yapmaları gerekmektedir.

ARANAN ŞARTLAR:

Adaylardan, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Fakültelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak,erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, kadronun gerektirdiği nitelikleri taşımak ve Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmak şartları aranacaktır.

İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim