Resmi Gazetenin 27 Haziran 2019 tarihli yayımına göre Tarım ve Orman Bakanlığı sözleşmeli personel alımı yapacağını ilan etti. Söz konusu yayımlanan lana göre Orman Genel Müdürlüğü 657 Sayılı Devlet memurları kanınu kapsamında ve bakanlar kurulu kararı ile sözleşmeli personel çalıştırılmasına ilişkin esasları ekli 1 sayılı cetvelinde şartları aramaksızın sözleşmeli olarak 1 kişilk kadro ile Kaptan Pilot ( Uçak ) alımı yapılacak.

KİMLER BAŞVUR UYAPABİLİR?

Adaylardan genel ve özel nitelikler aranıyor. Bu bağlamda genel olarak, Türkiye CUmhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Askerlik hizmetini yapmış olmak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Yapılacak mülakatta başarılı olmak ve bazı özel niteliklere sahip olmak gibi nitelikler aranıyor.

ÖZEL ŞARTLAR NEDİR?

BAŞVURULAR:

Tarım ve Orman Bakanlığı orman genel Müdürlüğü pilot alımı başvuruları 08 Temmuz 2019 tarihi saat 09:00 itibari ile başlayacak olup en geç 16 Temmuz 2019 tarihine kadar devam edecektir. Başvurular, Beştepe Mah. Söğütözü Cad.No:8/1 06560 YENİMAHALLE / ANKARA adresindeki Orman Genel Müdürlüğü, Orman Yangınlarıyla Mücadele Dairesi Başkanlığı Havacılık Şube Müdürlüğü adresine şahsen veya posta yolu ile yapılacak. İlanın tam metnine ulaşmak için Buraya Tıklayınız.