Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı için geçtiğiniz günlerde ilan yayımlamıştı. Ancak sözleşmeli personel alımında son güne gelindi. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar için son şans ve İşin Olsa ekibi olarak ilgili ilan hakkında detayları sizlere haberimizde aktarıyor olacağız.

HANGİ KADROLARA BAŞVURU ALINACAK?

Bakanlık bünyesine 9 kişilik boş kadro ile, 1 Kıdemli WEB Yazılım Uzmanı, 1 Kıdemli Ağ Uzmanı, 1 Ağ ve Güvenlik Uzmanı, 1 CBS Yazılım Uzmanı, 2 Yazılım Uzmanı, 2 Sistem Uzmanı ve 1 Kıdemli Sistem uzmanı alacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Tarım bakanlığının sözleşmeli personel alımı ilanı için adaylardan genel olarak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Fakültelerin dört yıllık eğitim veren ilgili bölümlerinden mezun olmuş olmak,Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile bağlantısı olmamak gibi nitelikler aranacaktır.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Adaylar başvuru sürecine, 25 Kasım 2019 tarihi ile başlamış olup en geç 09 Aralık 2019 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, https://www.turkiye.gov.tr/tarimorman-bakanligi-personel-alimina-iliskin-is-basvurusu adresi üzerinden elektronik ortamda yapılacaktır. Müracaatlar elektronik ortamda alınacağından posta yolu ile veya bizzat müracaatlar kabul edilmeyecektir.

DEĞERLENDİRMELER:

Başvuruların incelenmesi sonucunda genel ve özel şartları sağlayan adaylardan, KPSS puanının yüzde yetmişi (KPSS puanı olmayan veya belge ibraz etmeyen adayın KPSS puanı 70 olarak dikkate alınır) ile yabancı dil puanının yüzde otuzunun (Yabancı dil puanına ilişkin belge ibraz etmeyenlerin puanı sıfır olarak değerlendirilecektir) toplamı esas alınarak yapılacak sıralamaya göre en yüksek puanlıdan başlanarak her bir unvan için en fazla 10 (on) katı aday yazılı sınava çağırılacaktır.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim