Devlet Personel Başkanlığının 03 Nisan 2017 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre Süleyman Demirel Üniversitesi bünyesindeki personel ihtiyacı için istihdam sağlauyacak. Süleyman Demirel Üniversitesi Hukuk Mşavirliği birimine 1 kişilik boş kadro ile Avukat lımı yapacak. Adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavından B Grubu puan sırasına puanı olması şartı aranacaktır. Ayrıca bunun dışında adaylardan aşağıdaki şartları taşımaları istenecek olup, şartlara uygun olan adayların başvuruları kabul edilecektir. 

ADAYLARDAN ARANANCAK ŞARTLAR;

Süleyman Demirel Üniversitesi alım yapacağı avukatlık kadro için adaylardan, Huku Fakültesi Mezunu olmak, Avukatlık ruhsatı sahibi olmak, Avukatlıkta en az 2 yıl deneyim sahibi olmak, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki belirlenen şartları taşımaları, 657 sayılı devlet memurlaı kanunun 40. maddesindeki belirtilen yaş şartlarını taşımaları, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan kamu personeli seçme sınavından Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden puan almış olmaları, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak,  şartları aranacak. Bu şartlara istisnaden başvurusu onaylanan adaylar başvuru esnasında, aşağıdaki belgeleri yanlarında getirmeleri gerekmektedir. 

Başvuru yapacak adaylar başvurularını 17 Nisan 2017 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, üniverstenin resmi internet sitesinden indirilecek başvuru formu ile ve istenilen belgeler ile birlikte son başvuru tarihine kadar Üniversitenin personel daire başkanlığına şahsen başvuru yapılması gerekmektedir. Posta yolu ile veya diğer yollar ile yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir. 

BAŞVURU İÇİN İSTENİLEN BELGELER;

* Başvuru Formu,
* 2016 KPSS sınav sonuç belgesi, 
* Nüfus Cüzdanı Fotokopisi,
* Öğrenim belgesi Fotokopisi,
* Onaylı avukatlık tecrübe belgesi
İlanın Detayları için Buraya Tıklayınız.