Ülekmizde bulunan bir çok devlet kurumu bünysindeki çalışan memur persnel eksikliğini devamlı olarak gidermek içn ilan yayımlıyorlar Yayımlanmış olan ilanlara göre Kamuya 1682 kişilik boş kadro ile 1682 memur personel alımı yapılıyor. İlgili ilanlar Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanmakta olup adaylara başvuru tarihleri ve başvuru şartları belirtiliyor. Adaylar bu nitelikler doğrultusunda başvuru tarihleri içerisinde başvuru yapıp kurum tarafından eğer yapılacak sa sınava katılıyorlar.

HANGİ KURUMLAR KAMUYA ALIM YAPIYOR?

Devlet Personel Başkanlığı her geçen gün yeni sözleşmeli personel alım ilanları yayımlıyor. Buna göre kamuya, Bir çok Üniversite, Bakanlıklar, Müdürlükler, Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü, ÖSYM ve Askeri ilanlar ile kamuya 1682 memur alımı ve personel alımı yapılıyor. Haberimizin devamında alım yapacak olan kamu kurumlarına ve detaylı bilgiye ulaşarak başvuru yapabilirsiniz.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Adayların başvuru yapabilmeleri için aranan şartları mutlaka taşımaları zorunludur. Buna göre adaylardan genel olarak, 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış olmak veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Yaş Şartlarını, Eğitim Şartlarını ve Aranıyorsa KPSS ve YDS şartlarını taşımaları gerekmektedir.

ÖZEL ŞARTLAR:

Adaylardan kadrosuna göre bazı özel niteliklerde aranmaktadır. Bunlar, Yaş şartı, Belirtilen kadrosuna göre alımı yapılacak pozisyon için eğitimini tamamlamış olmak ve Buna göre en az lise mezunu olan adaylar ve aynı zamanda Önlisans veya Lisans mezunu olanlarda başvuru yapabilirler.

Ayrıca eğer aranıyorsa, 2016 veya 2017 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise mezunları için KPSSp94, Önlisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden puan almış olmaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR VE İSTENEN BELGELER:

kamuya alım yapan kurumlara başvuru yapmak isteyen adaylar öncelikle belirtilen şartları taşımaları gereklidir. Buna göre başvuru tarihleri içerisinde başvurular yapılır. İlanda belirtilen başvuru yöntemi dışında yapılan hiçbir başvuru kabul edilmez. Bu detaylara ilanların detaylarından ulaşarak başvuru yapabilirsiniz.

Adaylardan başvuru sırasında, Kurumdan alınacak Başvuru dilekçesi, Özgeçmiş CV, KPSS Sonuç belgesi, Nüfus Cüzdanı Fotokopisi, Mezuniyet Belgesi, Fotoğraf, Askerlik durum belgesi, Sağlık raporu ve Adlic Sicil kaydı gibi belgeler istenmektedir.

İşin Olsa ( www.isinolsa.com ) ekibi oalrak sizler için kamuya alım yapan kurumların tamamını bir araya topladık. Eğer bu tür ilanlardan anında haberdar olmak isterseniz İşin Olsa Mobil uygulamasını indirebilir ve bu sayedi telefonunuza anında bildirimler alarak hiç bir ilanı kaırmamış olursunuz. İşin Olsa Mobil uygulamasına sahip olmak tamamen ücretsizdri. İşin Olsa Mobil Uygulaması

ALIM YAPAN KAMU KURUMLARI:

Sahil Güvenlik Komutanlığı 240 Personel Alımı İlanı İçin Buraya Tıklayınız.

Uludağ Üniversitesi  191 Personel Alımı İlanı İçin Buraya Tıklayınız.

Necmettin Erbakan Üniversitesi  210 Personel Alımı İlanı İçin Buraya Tıklayınız.

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı  11 Personel Alımı İlanı İçin Buraya Tıklayınız.

Emniyet Genel Müdürlüğü Sözleşmeli Pilot Alımı İlanı İçin Buraya Tıklayınız.

Emniyet Genel Müdürlüğü Ankara İçin Personel Alımı İlanı İçin Buraya Tıklayınız.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi 3 Personel Alımı İlanı İçin Buraya Tıklayınız.

Adanan Mederes Üniversitesi 70 Hemşire Alımı İlanı İçin Buraya Tıklayınız.

Bozok üniversitesi 102 Personel Alımı İlanı İçin Buraya Tıklayınız.

İnönü üniversitesi 154 personel Personel Alımı İlanı İçin Buraya Tıklayınız.

izmir Kalkınam Ajansı Personel Alımı İlanı İçin Buraya Tıklayınız.

Mersin üniversitesi 195 Personel Alımı İlanı İçin Buraya Tıklayınız.

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Personel Alımı İlanı İçin Buraya Tıklayınız.

Orman Genel Müdürlüğü Personel Alımı İlanı İçin Buraya Tıklayınız.

Cumhuriyet Üniversitesi 103 Personel Alımı İlanı İçin Buraya Tıklayınız.

Ankara Ünivrsitesi 204 Personel Alımı İlanı İçin Buraya Tıklayınız.

Jandarma Genel Komutanlığı Personel Alımı İlanı İçin Buraya Tıklayınız.

Kırıkkale Üniversitesi 63 Personel Alımı İlanı İçin Buraya Tıklayınız.

Selçuk Üniversitesi 88 Personel Alımı İlanı İçin Buraya Tıklayınız.

Uşak İl Özel İdaresi Personel Alımı İlanı İçin Buraya Tıklayınız.

Dış İşleri Bakanlığı Sözleşmeli 11 Personel Alımı İçin Buraya Tıklayınız.

Ayrıca Ankara Devlet opera ve balesi ve Mersin Devlet Opra balesi genel müdürlüklerinde alım yapmaktadırşar.

İŞİN OLSA / ÖZEL HABER

Editör: TE Bilisim