Temmuz ayının ilk haftası yayımlanarak başvurusu başlamış olan Sivas Cumhuriyeti Üniversitesi bünyesine farklı pozisyonlarda sözleşmeli olarak personel alımı yapacak. Başvuru sürecinde son güne geldik. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar için kadro bililerini payaşacağız. Başvuru yapmış olanlar ise en çok sonuçların ne zaman açıklanacağını merak ediyor. İşte detaylar.

103 PERSONEL ALIMI YAPILACAK!

Sivas Cumhuriyeti Üniversitesi değerlendirme sonrasında bünyesine 103 kişilik kadro ile alım yapacak. Adaylar başvurularını Diğer Sağlık Personeli, Sağlık Teknikeri ve Hemşire kadrolarına gerçekleştirdi. En az lise mezunu kadrolar bulunuyor.

Başvurular 07 Temmuz 2020 tarihinde başlayıp 21 Temmuz 2020 tarihinde sona erdi.

KPSS PUANINA GÖRE DEĞERLENDİRME YAPILACAK!

Başvuru tarihinden sonra yapılan müracaatlar ile istenilen belgeleri eksik olanlar ve nitelikleri uygun olmayan adayların müracaatlarına işlem yapılmayacaktır.

Atanmaya hak kazanan adayların isimleri başvuru bitim tarihi itibariyle en geç 10 (on) iş günü içerisinde www.cumhuriyet.edu.tr adresinden ilan edilecektir. Bu kapsamda sonuçlar en geç 06 Ağustos 2020 tarihine kadar açıklanacak. Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından ayrıca tebligat yapılmayacaktır. Adayların puanlarının eşit olması halinde mezuniyet tarihi önce olan, bunun da eşit olması halinde doğum tarihi büyük olan adaya öncelik tanınacaktır.

Editör: TE Bilisim