Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi bünyesideki personel eksikliğini karşılamak üzere farklı alanlarda personel alımı ilanı yayımladı. Yayımlanan ilana göre YüksekMaaş imkanı ile alım yapılacak. Aynı zamanda adaylardan 2020 yılında yapılan KPSS'den P3 puan türünden puan almış olmak şartı aranacak.

Alım Yapılacak Kadrolar Hangileridir?

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi 3 kişilik kadro ile 2 Sisten Programcısı ve 1 Programcı alımı yapılacak.

Başvuru Şartları Nedir?

1) Adaylarla hizmet sözleşmesi yapılacak olup, sözleşmede belirtilen şartları yerine getirmeyen adayların sözleşmeleri 1 (bir) ay içerisinde feshedilecektir.

2) 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4/B maddesi gereğince, sözleşmeli olarak istihdam edilenler hizmet sözleşmesine aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri hâlinde, fesih tarihinden itibaren 1 (bir) yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.

3) Başvuracak adaylarda yukarıda belirtilen özel şartlar ile 657 sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen genel şartlar aranır.

4) Adaylar Programcı kadrosuna başvuruda Önlisans düzeyinde başvuru yapıyorsa 2018 KPSS (B) Grubu KPSSP93 puanı esas alınacaktır. Lisans düzeyinde başvurularda 2020 KPSS (B) Grubu KPSSP3 puanı esas alınacaktır.

5) Başvurularda "Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Yönetmelik” hükümleri uygulanır.

6) Adayların herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almamaları gerekmektedir.

7) Erkek aday için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak, muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelemiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,

Başvuru Süreci Başladı!

Üniversiteye personel alımları için başvuru süreci İlanın yayım tarihi olan 02 Kasım 2020 tarihi itibari ile başlamıştır. Adaylar başvurularını en geç 15 gün içerisinde yani en geç 16 Kasım 2002 tarihine kadar yapılacak başvurular kabul edilecektir.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim