Resmi Gazetde 12 EKim 2020 tarihinde yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Serhat Kalkınma Ajansı bünyesindeki personel eksikliğini gidermek üzere farklı kadrolarda sözleşmeli personel alımı yapılacak. Peki başvuru şartları nedir? Ne Zaman başvuru yapılacak ve alım kadroları nedir?

Alım Yapılacak Kadrolar:

Serhat Kalkınma Ajansı5 kişilik boş kadro ile bünyesine yeniliğe ve gelişime açık, analitik düşünebilen, değişen çalışma koşullarına uyum sağlayabilen, hizmet ve kalkınma bilinciyle ve sorumluluğuyla hareket eden, seyahat engeli olmayan 3 Uzman, 1 Hukuk İşlerinden Sorumlu Uzman ve 1 İç Denetçi alımı gerçekleştirecektir.

KPSS'li KPSS siz Personel Alımı Yapılacak

Yayımlanmış olan ilana göre uzman personel kadrosu için adaylardan KPSS şartı talep ediliyor. Bu kapsamda KPSS puanı ile 1 (bir) Uzman alınacak olup Uzman pozisyonu için başvuruda bulunacak adayların, Mimarlık veya Mühendislik dallarından veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca (YÖK) kabul edilen yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından lisans düzeyinde mezun olmaları gereklidir.

Genel Başvuru Şartları Nedir?

a) Türk vatandaşı olmak,

b) Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

c) Affa uğramış olsalar bile Devletin güvenliğine karşı işlenen suçlarla, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimal ve istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, Devlet sırlarını açığa vurma suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak,

d) Güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması yapılmış olmak,

e) Askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmişse muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Serhat Kalkınma Ajansı için personel alımı başvuruları 02 Kasım 2020 tarihi ile başlayacak olup en geç 13 Kasım 2020 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Bu kapsamda başvurular sadece sinavbasvuru.sanayi.gov.tr internet adresinde bulunan Serhat Kalkınma Ajansı Sınav Başvuru bağlantısından yapılacaktır.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim