Selçuk Üniversitesi 25 Aralık 2017 tarihli yayımladığı ilana göre bünyesindeki personel eksikliği için farklı kadro ve pozisyonlarda personel alımı gerçekleştireceğini belirtti. Selçuk Üniversitesi bünyesine alımını yapacağı boş kadrolara için adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavından puan almış olmaları gerektiğini açıkladı. Buna göre Selçuk Üniversitesi 3 Hemşire, 1 Sağlık Fizikçisi ve 1 Biyolog olmak üzere toplamda 3 personel alımı gerçekleştirecek.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Selçuk Üniversitesi bünyesine alımını yapacağı boş kadrolar için adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, 18 yaşını tamamlamış olmak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından, Lise mezunları için KPSSP94, Önlisans mezunları için KPSSP93 ve lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden puan almış olmaları ve yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştrmasından olumlu sonuç alabilmek olmaları istenecektir.

BAŞVURULAR

Başvuru yapacak adaylar, başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başlayabilirler. Buna göre başvurular en geç 08 Ocak 2018 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Başvurular Selçuk Üniversitesi tıp Fakültesi Hastanesi İnsan Kaynakları biriminden temin edilecek başvuru formu ile birlikte şahsen yapılacaktır. İlanın tam metni için Buraya Taıklayınız.