Selçuk Üniversitesi 226 Sözleşmeli Personel alımı yapacak. Resmi Gazetede yayımlanan ilana göre Selçuk Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda alım yapacak. Alımlar Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden yapılacak. Başvuru şartları ve kadro dağılımı haberimizdedi gibidir. 

Mezuniyete Göre Alım Yapılacak Kadrolar Nedir?

Lise Mezunu: 30 Hemşire alınacak.

Ön Lisans Mezunu: 8 Laborant, 6 Röntgen Teknisyeni, 4 Sağlık Teknikeri (Aneztezi) alınacak.

Lisans Mezunu: 160 Hemşire, 5 Ebe, 3 Eczacı, 1 Biyolog, 1 Diğer Sağlık Personeli (Perfüzyonist), 5 Fizyoterapist ve 3 Psikolog alımı yapılacak.

Kimler Başvuru Yapabilecek?

Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine 226 perosnel alımı yapacak. Sağlık Personeli alımı kadroları için adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Özel olarak ise KPSS gibi nitelikler aranacak.

Genel Şartlar:

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak gereklidir.

Özel Başvuru Şartları:

Adaylardan Özel olarak KPSS Şartı talep ediliyor. Bu kapsamda 2020 yılında yapılmış olan KPSS'den Lise için KPSSP94, Ön Lisans için KPSSP93 ve Lisans mezunu için KPSSp3 puan türünden en az 50 veya üzeri puan almış olmak gerekmektedir. Aynı zamanda aşağıdaki nitelikler talep edilecek.

  • Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.
  • Sadece bir unvan kodu için başvurulacaktır. 

Aynı zamanda Eczacı kadrosu için adaylardan KPSS Şartı Talep edilmemektedir.

Eğitim Şartı Nedir?

Başvuru Süreci Başladı!

Adaylar başvurularına ilanın yayım tarihi olan 28 Aralık 2020 tarihi ile başladılar. Başvurular en geç 15 gün içerisinde yapılmış olması gerekmektedir. Bu yönde en geç 11 ocak 2020 tarihine kadar yapılacak başvurular kabul edilecektir.

Başvurular sadece Selçuk Üniversitesi resmi intrnet adresi olan “hastaneilan.selcuk.edu.tr” web sayfasından online başvuru şeklinde yapılacaktır. Şahsen veya e-posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

İLANIN TAM METNİ BURADA

Editör: TE Bilisim