Samsun Devlet Opera ve Balesi Sözleşmeli Sanatçı Alımı

Samsun Devlet Opera ve Balesi personel alımı yapıyor. Samsun Devlet Opera ve Balesi bünyesine dahil etmek üzere Türk Uyruklu Misafir Çalışma Grubunda çalışacak, 1 adet sözleşmeli Sanatsal yardımcı elemanı alacaktır. Alt kısımda verilmiş olan bilgilerde, adaylarda aranan niteliklere, başvuru şekline ve genel bilgilere ulaşarak başvuruda bulunabilirsiniz.

ADAYLARDA ARANAN NİTELİKLER 1-Değerlendirmeye katılacak adaylarda 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinin birinci fıkrasının (a) bendinin (1), (2), (3), (4), (5), (6) ve (7) numaralı alt bentlerinde belirtilen genel şartlar ile birlikte aşağıda belirtilen özel şartlar aranır. 2-Sanatla ilgili büro ve sahne hizmetlerinde Sanatsal Yardımcı Eleman olarak çalıştırılacak personel seçiminde; Yüksekokul mezunu olması, Bir yabancı dili (tercihen İngilizce) iyi derecede bilmesi veya bilgisayar programlarını yeterli düzeyde kullanabiliyor olmasının yanı sıra Opera, Bale ve Tiyatro konularında iyi derecede genel kültür ve bilgi sahibi olması nitelikleri aranır.

BAŞVURU ŞEKLİ Başvurular, en geç 06 Kasım2014 Perşembe günü mesai saati bitimine kadar ilgili Müdürlüğe; 1-Özgeçmiş, 2-Nüfus Cüzdan Fotokopisi, 3-Diploma Örneği, 4-2 adet Fotoğraf, ile şahsen ya da posta yolu ile aşağıdaki adrese yapılabilir.

SINAV YERİ, TARİHİ VE SAATİ Yer : Samsun Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü Atatürk Bulvarı Kale Mah. No: 167 Atatürk Kültür Merkezi İlkadım/Samsun Tarih : 07 Kasım 2014 Cuma Saat : 09.00 İRTİBAT TELEFONLARI: (0362) 431 50 00-02

Editör: TE Bilisim