Samsun Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü 25 Ekim 2016 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesindeki personel ihtiyacını karşılamak üzere farklı pozisyonlarda 2 Sözleşeli Atölye Elemanı alacak. Alınacak personeller Türk Uyruklu Misafir Sanatçı Çalışma Grubunda Gün Başına pozisyonunda görev yapacak. 2 Kişilik pozisyon ise 1 adet Sahne Makinisti ve 1 Marangoz pozisyonlarındadır. Alım şartlar ve başvuru bilgileri şöyledir;

ARANAN ŞARTLAR:
  • İlkokul veya İlköğretim Mezunu olan adaylar,
  • Değerlendirmeye katılacak adaylarda 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinin birinci fıkrasının (a) bendinin (1), (2), (3), (4), (5), (6) ve (7) numaralı alt bentlerinde belirtilen genel şartlar ile birlikte aşağıda belirtilen özel şartlar aranır.
  • İlgili meslek örgütlerinden alınmış en az üç yıl deneyim sahibi olduğuna dair belge veya eğitim veya meslek kursları gibi yerlerden alınmış belge veya iş tecrübesini gösteren önceki iş yerinden alınmış deneyim belgesi olması şartları aranır. Ancak; orkestra düzenleyicisi, sahne makinisti gibi belge ibrazı mümkün olmayan alanlarda ise komisyonun belirleyeceği kriterlere göre değerlendirme de yapılabilir.
BAŞVURULAR:

Başvuruda bulunacak olan adaylar, Nufüz Cüzdan Fotokopisi, Diploma Örneği, Özgeçmiş, Başvuru Dilekçesi, Marangoz pozisyonu için ayretten Kalfalık Belgesi ve 5 yıl Deneyim belgesi ile birlikte en geç 31 Ekim 2016 tarihi mesai saati bitimine kadar Samsun Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü Atatürk Bulvarı Kale Mh. No:167 Atatürk Kültür Merkezi İlkadım/SAMSUN adresinde şahsen veya posta yolu ile yapılmalıdır. Ayrıca ilanın tam metni içni Buraya Tıklayınız.
Editör: TE Bilisim