Devlet Personel Başkanlığı tarafından 05 Ocak 2018 tarihli yayımlanan ilana göre Sakarya Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak için sözleşmeli personel alımı yapacağını belirtti. Yayımlanan ilana göre Sakarya Üniversitesi, Sözleşmeli olarak 2 kişilik boş kadro ile Bilişim personeli alacak. Adaylardan bu yönde Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı ve Yabancı Dil Sınavı şartları aranacaktır.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Sakarya Üniversitesi bünyesine 2 kişilik boş kado ile 2 kat maaş ile Yazılım Geliştirme Uzmanı alacak olup, adaylardan 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımaları, Bilgisayar çevre birimlerinin donanımı ve kurulan ağ yönetimi güvenliği hakkında bilgi sahibi olmaları kaydıyla güncel programlama dillerinden en az ikisini bildiğini belgelemek, Fakültelerin ilgili bölümlerinden mezun olmuş olmak veya YÖK onaylı yurtduşı yükseköğretim kurumlarından mezun olmuş olmak, 2016 veya 2017 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından lisans seviyesinde KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmak ve Yabancı Dil Sınavından İngilizce dilinden puan almış olmaları gerekmektedir.

Ayrıca adyaların KPSS puanının %70 i ve YDS sınavının %30 u esas alınarak bir sıralama yapılacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına 05 Ocak 2018 tarihi ile başlayabilir ve en geç 19 Ocak 2018 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, http://www.ilan.sakarya.edu.tr adresinde bulunan “Sözleşmeli Bilişim Personeli Başvuru Formu’nun doldurulmasından sonra, fotoğraf yapıştırılmak ve imzalanmak suretiyle istenilen belgeler ile birlikte  Sakarya Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı Esentepe Kampüsü/SAKARYA adresine şahsen veya posta yolu ile yapmaları gerekmektedir. ilanın tam metni için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim